Huuskes

iStock-985859318

Huuskes is totaalleverancier, producent en kennispartner in eten en drinken voor de zorg en catering. Al sinds 1956 werken zij met een team van inmiddels meer dan 1.000 medewerkers aan lekker en gezond eten en drinken voor onze klanten.

Unieke voordelen

Huuskes biedt slimme oplossingen voor allerlei organisaties, hierbij een greep uit het aanbod:
Maaltijdconcepten: zelf vers koken of geheel convenience? Bij Huuskes kan het allebei. Naast verse (panklare) ingrediënten bieden ze een uitgebreid assortiment koelverse en vriesverse maaltijden en maaltijdcomponenten. Deze maaltijden worden elke dag vers op bestelling bereid in hun eigen keuken. Na het bereiden worden de maaltijden direct teruggekoeld. Zo blijven voedingswaarden en smaak optimaal behouden;

De Huuskes shop is de webshop van Huuskes speciaal voor restaurants, grootkeukens en andere grootschalige locaties in zorg en bedrijfscatering. Het slimme design en de gebruiksvriendelijke functies zorgen ervoor dat het plaatsen en beheren van grote bestellingen nog sneller en makkelijker gaat:

 • Slimme zoekfunctie waardoor je snel zoekt in assortiment van 35.000 artikelen;
 • Snel en makkelijk maaltijden bestellen met handige maaltijdmodule;
 • Bestellingen zelf wijzigen, annuleren en automatiseren;
 • Inspiratie en themalijsten

Eten & Zo is dé bestelapp van Huuskes voor de kleinschalige zorg en biedt alles wat woongroepen nodig hebben op het gebied van maaltijden en boodschappen.

 • Meer dan 8.000 maaltijden en boodschappen in één app; 
 • Zowel A-merken als huismerken (Jumbo);
 • Handige maaltijdmodule met menucyclus;
 • Bestel simpel en snel met behulp van eigen bestellijsten;
 • Grip op budget met behulp van de slimme budgettool;
 • Leveringen op maat, zelfs tot in de koelkast.


Huuskes Green Deal is het duurzaamheidsprogramma voor klanten van Huuskes. Het doel van het programma is om samen de zorg- en ziekenhuissector op gebied van eten en drinken te verduurzamen. Denk hierbij aan ondersteuning op het gebied van duurzamer inkopen en het verminderen van voedselverspilling.

De Huuskes Academy is het opleidingsprogramma van Huuskes waarin in samenwerking met Horeca Academie trainingen en e-learningmodules gericht op voeding en gastvrijheid in de zorg worden aangeboden. Deze opleidingen geven medewerkers kennis en vaardigheden die zij direct kunnen toepassen in hun dagelijks werk.

Huuskes ondersteunt haar klanten met ervaren projectmanagers. Dit zijn specialisten met veel kennis en ervaring als het gaat om eten en drinken in de zorg of bedrijfscatering.


 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Huuskes
Gronausestraat 425
7533 BM ENSCHEDE

Tel: (088) 3836000
Postadres
Huuskes
Postbus 6107
7503 GC ENSCHEDE
Internet
http://www.huuskes.nl

Contactpersoon
René Wijnstok

Neem contact op

Joey Ronkes
Contractmanager Facilitaire Diensten
 • 06 12 79 99 76