ILGE Subscription Management

ILGE Subscription Management is een ervaren speler op het gebied van abonnementenbeheer. ILGE verzorgt het totale abonnementenbeheer van kranten en tijdschriften zowel in print als digitale vorm. Naast leverancier van tijdschriften en kranten is het ook de partner voor de aanschaf van boeken. ILGE heeft een groot aanbod met meer dan 80.000 Nederlandse- en circa 2 miljoen buitenlandse (studie)boeken.

ILGE gaat graag gezamenlijk met je aan de slag op het maximale uit je collectie te halen. ILGE ziet het als een uitdaging om het informatie aanbod van de zorginstelling op slimme wijze te ontsluiten voor de eindgebruikers. Als zorginstelling krijg je toegang tot je eigen persoonlijke bedrijfsaccount, de ILGE Portal. Met dit account beschik je over alle instrumenten om efficiënt abonnementen te beheren, budgetten te controleren, boeken en e-books te bestellen en management informatie uit te draaien. Besteed je dit liever uit? Geen probleem, ILGE neemt dit graag uit handen!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

ILGE is inventief om de dienstverlening op duurzame manier te verlenen. ILGE maakt voor de Intrakoop-leden kosteloos een collectiescan om te bekijken welke papieren periodieken kunnen worden vervangen door digitale content.  

Unieke voordelen

 • Eén vast aanspreekpunt voor abonnementenzaken. Voor elke bestelling, annulering, reclamering en vraag staat het team van ILGE voor je klaar. 
 • Eén vaste contactpersoon voor al je vragen over je boekbestelling.
 • Onuitputtelijke database met zowel internationale als lokale tijdschriften en kranten.
 • Groot aanbod van zowel nationale als internationale boeken. Wanneer de Wet op de Vaste Boekenprijs van toepassing is, hanteert ILGE de kortingsmogelijkheden die deze wet mogelijk maakt. 
 • Een persoonlijke online collectie specialist die adviseert, activeert en ontsluit.
 • Overzichtelijke en transparante administratie en facturatie van je abonnementenbestand en boekbestellingen.
 • Geen losse facturen en acceptgiro's meer van verschillende uitgevers voor abonnementen, slechts twaalf verzamelfacturen per jaar.
 • De keuze uit een losse factuur per boekbestelling of één verzamelfactuur per maand. 
 • Toegang tot de ILGE Portal. Via dit online systeem heb je 24/7 volledig inzicht in je abonnementencollectie. 

  Door het uitbesteden van abonnementenbeheer maak je binnen je organisatie meer tijd vrij voor kerntaken!
 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
ILGE Subscription Management
Spaklerweg 16-C
1096 BA Amsterdam

Tel: (020) 6441842
Postadres
ILGE Subscription Management
Postbus 87592
1080 JN Amsterdam
Internet
https://ilge.eu

Contactpersoon
Johan Dortmans

Neem contact op

Marc Stout
Contractmanager Facilitaire Diensten
 • 06 52 20 72 32