Overeenkomst met ILGE Subscription Management verlengd

De driejarige collectieve raamovereenkomst die in 2020 werd afgesloten tussen Intrakoop en ILGE wordt verlengd. In de overeenkomst zijn afspraken vastgelegd over de service fee bij abonnementenbeheer en staffelkorting bij alle boekbestellingen speciaal voor Intrakoopleden. Als Intrakooplid kun je hierop intekenen om gebruik te maken van de professionele dienstverlening en voordelen bij ILGE Subscription Management.

De driejarige collectieve raamovereenkomst die in 2020 werd afgesloten tussen Intrakoop en ILGE wordt verlengd. In de overeenkomst zijn afspraken vastgelegd over de service fee bij abonnementenbeheer en staffelkorting bij alle boekbestellingen speciaal voor Intrakoopleden. Als Intrakooplid kun je hierop intekenen om gebruik te maken van de professionele dienstverlening en voordelen bij ILGE Subscription Management.

Toonaangevend

ILGE is een toonaangevende speler op het gebied van abonnementenbeheer, online content management en collectieadviezen op de Nederlandse markt. Kenmerken van ILGE: een stabiel team, continue betrokkenheid en een transparante werkwijze en dat al bijna veertig jaar. Volgens haar klanten heeft ILGE de ideale mix gevonden tussen traditionele, klantvriendelijke dienstverlening en verrassende innovatieve oplossingen.

Aanbod

ILGE verzorgt het totale abonnementenbeheer van kranten en tijdschriften, zowel in print als digitale vorm. Naast leverancier van tijdschriften en kranten is ILGE ook de partner voor de aanschaf van boeken en studieboeken en ook sterk in advisering en het “ontzorgen” van alle vakliteratuur, zoals abonnementenbeheer en leveren boeken en studieboeken.

De aanpak van ILGE

Johan Dortmans, salesmanager bij ILGE: “Ik ga graag samen met jouw organisatie aan de slag om het maximale uit je vakliteratuurcollectie te halen. ILGE ziet het als een uitdaging om het informatie aanbod van de zorginstelling op slimme wijze te ontsluiten voor de eindgebruikers.”

Als zorginstelling krijg je toegang tot je eigen persoonlijke bedrijfsaccount, de ILGE Portal. Met dit account beschik je over alle instrumenten om efficiënt je abonnementen te beheren, budgetten te controleren, boeken en e-books te bestellen en management informatie uit te draaien. Als je dit liever wilt uitbesteden, neemt ILGE je dit graag uit handen, zodat er meer tijd overblijft voor je eigen kerntaken.

Deel dit artikel

Neem contact op

Marc Stout
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 52 20 72 32