Innax Gebouw & Omgeving B.V.

In het facilitaire budget van zorginstellingen zijn energiekosten substantieel. Deze kosten kun je bij uitstek met weinig inspanning beïnvloeden. Het dienstenaanbod van INNAX voor energiebesparing en duurzame energievoorziening voor de zorg is hier volledig op afgestemd. En elke euro die niet aan energie wordt besteed, kan je instelling aan andere zaken uitgeven.

De missie van INNAX is het verduurzamen van gebouwen, besparen van kosten en energie en het reduceren van de CO2-uitstoot. Ook de menselijke kant wordt niet vergeten. INNAX zorgt met haar oplossingen voor een duurzame energievoorziening voor een comfortabele, gezonde én goedkopere werk- en leefomgeving.
Ze besparen energie en zetten in op duurzame energiebronnen, waardoor je zorginstelling geheel of gedeeltelijk onafhankelijk wordt van het energienet. Met hun energiebesparingsonderzoeken krijgt je zorginstelling inzicht in de mogelijkheden om energiebesparing én duurzame energievoorziening toe te passen, inzicht in wat het kost en wat het oplevert. INNAX maakt duurzaamheid beheersbaar en betaalbaar.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • INNAX gaat energieverspilling tegen en verduurzaamt woningen en gebouwen zo dat ze uiteindelijk zelfvoorzienend worden. 
  • Los van het dienstenpakket voor duurzaamheid, steekt INNAX veel tijd en energie in het omgaan met de effecten van de milieubelasting, waaronder haar eigen CO2-uitstoot.
  • INNAX heeft in 2016 het FIRA Goud duurzaamheidscertificaat behaald. Het initiatief van FIRA staat voor het actief bevorderen van duurzaamheid en het transparant maken van duurzaamheidsprestaties. Van alle bedrijven met een FIRA-certificaat heeft tot nu toe zes procent de gouden status.

Unieke voordelen

  • Unieke aanpak voor het besparen van energiekosten in de zorg
  • Best Value aanbod voor het verduurzamen van zorgvastgoed
  • Realistische, haalbare adviezen voor besparen van energie en kosten en reductie van de CO2-uitstoot
  • Gegarandeerde resultaten
  • Focus op ontzorging, zodat je je kunt concentreren op je kerntaken

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Innax Gebouw & Omgeving B.V.
Industrielaan 34
3903 AD VEENENDAAL

Tel: (088) 5533000
Internet
http://www.innax.nl

Contactpersoon
Jack Ursinus

Neem contact op

Elise ter Heine
Inkoper/productmanager Energie
  • 06 13 15 28 93