Innax Gebouw & Omgeving B.V.

Het verduurzamen van gebouwen is belangrijk voor het halen van de klimaatdoelen van Parijs. Ook voor de zorgsector. Daarom hebben veel zorginstellingen portefeuilleroutekaarten opgesteld om energie te besparen en hun CO2-uitstoot te verminderen. INNAX kan je zorgorganisatie helpen om duurzame doelstellingen te realiseren.

De missie van INNAX is het verduurzamen van gebouwen, besparen van kosten en energie en het reduceren van de CO₂-uitstoot.  Haar  duurzame oplossingen zorgen voor een comfortabele en gezonde werk- en leefomgeving. INNAX werkt onafhankelijk van leveranciers van energie, apparatuur en installatiewerkzaamheden en is bereid garanties af te geven voor de te behalen resultaten. Als ondertekenaar van het Paris Proof Commitment van de Dutch Green Building Council (DGBC) zet het bedrijf zich in voor een versnelde verduurzaming van de gebouwde omgeving.

Diensten voor leden

INNAX helpt zorgorganisaties bij het besparen op energieverbruik en
-kosten, beheer en onderhoud en het realiseren van duurzame gebouwen. Veel leden maken hier al gebruik van, bijvoorbeeld voor meet- en monitoringdiensten, voldoen aan energiebesparingsplichten, installatieadvies,  begeleiding van aanvragen voor SDE++ en duurzame energieconcepten. Daarnaast  biedt INNAX:

 • Het Paris Proof Partnership: samen met een persoonlijke verduurzamer worden alle gebouw- en energiedata in de Paris Proof Monitor gezet. Vanuit dit dataplatform worden je rapportages om te voldoen aan de EED en de informatieplicht geautomatiseerd. Ook kun je er routekaarten mee maken en de resultaten monitoren.
 • EAASY: een energy-as-a-service oplossing voor het gebruik voor duurzame energie-installaties (zoals zonnepanelen en warmtepompen) via een abonnementsmodel. INNAX draagt zorg voor de meest effectieve oplossing, de realisatie en exploitatie. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 • Alle diensten zijn gerelateerd aan duurzaamheidsvraagstukken voor gebouwen, energie, veiligheid en milieu. 
 • INNAX steekt veel tijd en energie in het omgaan met de effecten van de milieubelasting, waaronder haar eigen CO₂-uitstoot.
 • De MVO-processen en activiteiten van INNAX zijn geregistreerd in het MVO-Register.

Unieke voordelen

 • Een datagedreven aanpak voor besparen op energiegebruik en -kosten
 • Een concreet stappenplan naar 2030 en 2050
 • Best Value aanbod voor het verduurzamen van zorgvastgoed
 • Gegarandeerde resultaten
 • Focus op ontzorging, zodat je je kunt concentreren op je kerntaken

Wil je meer weten over de dienstverlening van Intrakoop op energiegebied? Ga dan naar deze pagina.   

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Innax Gebouw & Omgeving B.V.
Industrielaan 34
3903 AD VEENENDAAL

Tel: (088) 5533000
Internet
http://www.innax.nl

Contactpersoon
Jack Ursinus

Neem contact op

Elise ter Heine
Contractmanager Energie
 • 06 13 15 28 93