Jumbo Supermarkten B.V.

Jumbo.Corporate_web

"De beste service + het grootste assortiment x de laagste prijs" is de bekende, unieke en succesvolle formule die Jumbo in alle winkels én Online voert. Door het altijd centraal zetten van de Offline én Online klanten, die ook nog eens kunnen vertrouwen op de 7 Zekerheden, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot één van de best gewaardeerde supermarktketens.

En met 'Jumbo City', een combinatie van Jumbo supermarkt, Foodmarkt én van La Place, wordt uit eigen keuken & bakkerij lekker en dagvers eten en drinken geserveerd voor het ontbijt, de lunch en avondeten. En deze artikelen vind je terug op Jumbo.com. 

Samen met het Voedingscentrum zijn gezonde recepten ontwikkeld die voldoen aan de vernieuwde Schijf van Vijf. Klanten worden wekelijks geïnspireerd met nieuwe recepten waarin elke week een andere groente de hoofdrol speelt. Deze recepten dragen bij aan het eten van meer groenten en zijn ook heel eenvoudig te bereiden. Ze bestaan uit slechts vijf ingrediënten en zijn binnen 30 minuten klaar.

"Uiteindelijk willen klanten het liefst eten dat lekker & gezond is en eenvoudig te bereiden, zonder dat het veel kost."

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

 • Lokaal betrokken ondernemen
  Jumbo is lokaal betrokken en draagt bij aan een fijne buurt. De winkels staan midden in de samenleving en de ondernemers tussen de klanten.
 • Gezonder eten en leven
  Gezonde voeding en voldoende beweging speelt een belangrijke rol in de strijd tegen overgewicht en welvaartsziekten. Gezond zijn en blijven is bepalend voor hoe lekker en fit je je voelt. Jumbo wil gezond eten voor iedereen bereikbaar en betaalbaar maken.
 • Voedselverspilling verminderen
  We leven in een wereld waar schaarste aan eten en grondstoffen een groot probleem is. Bovendien zit zuinigheid in de genen van een familiebedrijf. Het past bij een Every Day Low Price formule. Jumbo wil dus geen producten weggooien.

Unieke voordelen

 • Standaard 6 leverdagen per week. Vandaag vóór 22.00 uur besteld is morgen geleverd. Op zondag besteld? Dan levert Jumbo op maandag. 
 • Het gehele Jumbo assortiment en alle acties & aanbiedingen tegen dezelfde prijzen als in de Jumbo winkel.
 • Bij elke bestelling (van minimaal 25 euro) kies jij het bezorgmoment (dag & tijd) dat het beste in jouw agenda past. 
 • De lokale Jumbo collega, voorzien van een VOG, levert al vanaf 25 euro jouw boodschappen standaard tot in de keuken en neemt alle emballage mee.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Jumbo Supermarkten B.V.
Rijksweg 15
5462 CE VEGHEL

Tel: (0413) 380200
Postadres
Jumbo Supermarkten B.V.
Postbus 8
5460 AA VEGHEL
Internet
http://www.jumbo.com

Contactpersoon
Kevin Rasenberg

Neem contact op

Joey Ronkes
Contractmanager Facilitaire Diensten
 • 06 12 79 99 76