Jumbo Supermarkten B.V.

Jumbo.Corporate_web

Bij Jumbo draait alles om de klant. Die wil vandaag de dag lekker eten, makkelijke en gezonde keuzes maken en liever niet te veel betalen. Daarom verrast Jumbo met een unieke combinatie: een groot assortiment, de beste service én euro’s goedkoper zijn. Dankzij de 7 Zekerheden kan de klant daar altijd op rekenen.

Jumbo is een echte partner in de zorg en is meer dan een leverancier van boodschappen. Ze verdiepen zich in je organisatie, luisteren en verplaatsen zich in hun klant. Zo kan Jumbo ook maatwerk bieden en organisaties helpen processen slimmer in te richten.

Gezonde inspiratie

Samen met het Voedingscentrum heeft Jumbo heerlijke recepten ontwikkeld die passen binnen de vernieuwde Schijf van Vijf. Klanten worden wekelijks geïnspireerd met deze recepten via de nieuwsbrief, op Jumbo.com of via de app. Het komt voort uit het doel om gezond eten bereikbaar én betaalbaar te maken.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Gezonder en duurzamer leven leuker maken. Ook daar zet Jumbo zich blijvend voor in. Of het nu gaat om een beter dierenwelzijn, het tegengaan van voedselverspilling, energiezuiniger transport of gezondere keuzes; Jumbo is ervan overtuigd dat ze een verschil kunnen maken.

En hoe kan het ook anders: als familiebedrijf vinden zij lokale betrokkenheid erg belangrijk. Ze staan met de winkels en bezorgers middenin de samenleving en voelen zich verantwoordelijk voor de wereld om zich heen.

Unieke voordelen

  • Jumbo levert 7 dagen per week.
  • Wat je vandaag bestelt, kan vaak de volgende dag al geleverd worden.
  • Het hele assortiment koop je als zakelijke klant voor dezelfde prijzen als de consument.
  • Bij elke bestelling (van minimaal 50 euro) kies jij het bezorgmoment dat het beste in jouw agenda past.
  • Zeg sjouwen maar vaarwel: ze leveren de boodschappen tot in de keuken en nemen alle emballage mee.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Jumbo Supermarkten B.V.
Rijksweg 15
5462 CE VEGHEL

Tel: (0413) 380200
Postadres
Jumbo Supermarkten B.V.
Postbus 8
5460 AA VEGHEL
Internet
http://www.jumbo.com

Contactpersoon
Kevin Rasenberg

Neem contact op

Joey Ronkes
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 12 79 99 76