Miele Nederland B.V.

Intrakoopleverancier Miele Professional

Cliënten wensen naast kwalitatief goede verpleging en verzorging ook een aantal belangrijke ‘randvoorwaarden’. Belangrijke randvoorwaarden waarmee zorginstellingen zich positief kunnen onderscheiden zijn textielverzorging, schone vaat en hygiënisch gereinigde bedpannen. Voor al deze uitdagingen biedt Miele Professional een passende reinigingsoplossing aan, zodat de mensen in jouw zorgorganisatie zich bezig kunnen houden met wat écht belangrijk is.

Miele Professional richt zich op de vraag hoe ze kan bijdragen aan efficiëntere werkprocessen in de zorg. Daarvoor ontwikkelt Miele met en voor klanten waardevolle hygiënische professionele reinigingsdiensten en -producten. Denk daarbij aan bedpanspoelers en professionele was-, droog-, strijk- en afwasapparatuur.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Met een Miele-automaat ben je verzekerd van het meest duurzame aanbod in de markt:

  • Meest efficiënt. De apparaten zijn zogenoemde all water washing machines die geschikt zijn voor eventuele warmwateraansluiting. Daarnaast is de waterreductie van de automaten opgelopen tot 50% in de afgelopen 5 jaar door automatische beladingsherkenning en de innovatieve kuip.
  • Certificering. Miele ontving als eerste een DIN-ISO 14001 certificering en een KIWA-certificering. 
  • Lange levensduur. De levensduur van de Miele-wasautomaten is maar liefst 20 jaar, wat zorgt voor minder afval.

Unieke voordelen

De hoge kwaliteit, vooruitstrevende technologie en innovaties zorgen voor:

  • Beste resultaat. Je bent verzekerd van de beste resultaten met de flexibele programmeerbare besturing voor gewenste wasprogramma’s: zoals de desinfectieprogramma’s om te voldoen aan de allerhoogste hygiëne-eisen. 
  • Functioneel. Functioneel en makkelijk zijn kenmerkend voor wasautomaten van Miele. De apparatuur is te bedienen in meerdere talen door de verschillende taalopties. Zo kunnen bedieningsfouten zonder al te veel moeite worden vermeden.
  • Service. Naast de eersteklas producten kun je ook rekenen op een perfecte service. Miele verzekert je dat onderdelen van aangekochte wasautomaten tot 15 jaar na productie beschikbaar blijven. Wist je dat maar liefst 95% van alle problemen tijdens het eerste bezoek van de servicetechnici van Miele wordt opgelost.

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Miele Nederland B.V.
De limiet 2
4131 NR VIANEN

Tel: (0347) 378883
Postadres
Miele Nederland B.V.
Postbus 166
4130 ED VIANEN
Internet
http://www.miele-professional.nl

Contactpersoon
Okke Vaassen

Neem contact op

Astrid Willemsen
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 57 90 38 86