Van Heek Medical

Foto Van Heek Medical

Iedereen wil goede zorg. Goede zorg die je niet ziet, maar voelt. Mensenwerk voor én door mensen. Een medisch hulpmiddel kan het verschil maken tussen lijden en een plezierig leven leiden. Daarom luistert Van Heek Medical tijdens de productontwikkeling naar gebruikers en adviezen van zorgverleners. Vanaf de tekentafel tot aan de start van de productie. Zo weten ze zeker dat hun producten precies doen wat ze moeten doen.

Van Heek Medical is een totaalleverancier, ook binnen de intramurale zorg. Of het nu om hulpmiddelen, facilitaire artikelen of investeringsgoederen gaat: bij Van Heek vind je een totaalpakket aan kwalitatief hoogstaande medische producten. Met onze eigen merken gericht op continentiezorg, diabeteszorg, wondzorg of persoonlijke bescherming ben je verzekerd van de scherpste prijs. Met hun eigen merken voorziet Van Heek Medical in een behoefte aan gebruiksvriendelijke producten die aansluiten op de praktijk.

Vind je een persoonlijke benadering, empathie en flexibiliteit belangrijk? Grote kans dat Van Heek Medical de juiste leverancier voor jullie zorgorganisatie is. Wij besteden onze tijd en aandacht aan mensen die zich inzetten voor de best mogelijke zorg. Mensen zoals jij. Want goede zorg is in de eerste plaats mensenwerk.

Intrakoop en Van Heek Medical hebben in het kader van hun samenwerking goede afspraken kunnen maken. Er is een speciale Intrakoop-prijslijst met gelijke korting voor alle leden. Dus de prijs voor een kleine zorginstelling is gelijk aan die voor een grote zorgorganisatie. Inkopen bij Van Heek Medical onder de Intrakoop-voorwaarden is altijd de beste deal.

Unieke voordelen

  • Van Heek Medical ondersteunt zorgverleners in je organisatie met trainingen, advies, brochures, samples en gebruiksinstructies. 
  • Je hebt te maken met een vast team van contactpersonen. 
  • Van Heek Medical staat bekend om zijn logistiek met een hoge uitlevergraad van 99,7%.
  • Door waar mogelijk kleinverpakkingen aan te bieden gaat Van Heek Medical verspilling tegen en levert zo een bijdrage aan duurzame en betaalbare zorg. 
  • Scherpe inkoopvoorwaarden voor Intrakoop-leden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Voor ompakwerkzaamheden maakt Van Heek Medical gebruik van NLW in Venray, een organisatie die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen biedt.
  • Het handelen van Van Heek Medical met zorgprofessionals is conform de Gedragscode Medische Hulpmiddelen.   
  • Van Heek Medical beperkt het aantal transportbewegingen, onder meer door  (Incontinentie-)producten te comprimeren en zoveel mogelijk te kiezen voor vrachtvervoer per schip of trein in plaats van vliegtuig.

Wil je weten wat Van Heek Medical voor jouw zorginstelling kan betekenen? Ga dan naar deze pagina.

Wil je meer weten over de dienstverlening van Intrakoop op medisch gebied? Ga dan naar deze pagina.  

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Van Heek Medical
Macroweg 10
5804 CL VENRAY

Tel: (088) 2208828
Postadres
Van Heek Medical
Postbus 291
5800 AG VENRAY
Internet
http://www.vanheek.com

Contactpersoon
Martine Scherpenborg

Neem contact op

Maarten de Witte
Contractmanager Medische Hulpmiddelen
  • 06 82 05 82 98