Van Heek Medical is nu Intrakoop-leverancier

Foto Van Heek Medical

Sinds 1 augustus heeft Intrakoop een raamovereenkomst met Van Heek Medical. Bij deze middelgrote medische groothandel, onderdeel van de Mosadex groep, kun je nu terecht voor medische verbruiksartikelen tegen Intrakoop-condities.

Intrakoop en van Heek Medical hebben unieke afspraken gemaakt. Er is een speciale Intrakoop-prijslijst met gelijke korting voor alle leden. Ongeacht de grootte of afname van je zorginstelling. In een logistieke menukaart geef je je wensen voor de leveringen aan. De kosten per keuze liggen vast en worden separaat in rekening gebracht.

Los van deze Intrakoop-afspraken kenmerkt Van Heek Medical zich door de focus te leggen op een persoonlijke benadering van hun klanten. Met als motto: “De beste zorg zie je niet, die voel je”.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over Van Heek Medical als leverancier van medische verbruiksartikelen of over de overeenkomst? Neem dan contact op met

Ted Geutjes
Productgroepmanager Medische Hulpmiddelen
  • 06 12 28 43 16