Van Hoeckel, Partner in Food Care

Van Hoeckel

Van Hoeckel is een landelijke totaalleverancier voor 24 uur eten en drinken in de zorgmarkt. Een partner in food care die haar afnemers zowel in de care als in de cure markt adviseert en ondersteunt bij het optimaal inrichten van de bedrijfsprocessen. Bovendien biedt Van Hoeckel als volle dochter van Sligro Food Group haar afnemers ook alle mogelijkheden en ondersteuning op gebied van horeca, catering en retail-matige vraagstukken.

Als partner in food care doet Van Hoeckel meer dan ‘zomaar’ producten leveren. Zij vertaalt haar kennis naar concepten en formules die je ondersteunen bij de optimalisering van de bedrijfsprocessen. Daarbij richt Van Hoeckel zich op alle onderdelen waar je rekening mee moet houden. Van keukeninrichting tot en met inkoopbeleid en het monitoren van processen. De oplossingen bieden je overzicht, controle en houvast op alle gebieden. Zo neemt Van Hoeckel als kennisspecialist in de zorg zoveel mogelijk werk uit handen.

Aan Tafel

In kleinschalige woonomgevingen kan het verzorgen van de dagelijkse maaltijden een behoorlijke uitdaging zijn. Als specialist op dit gebied heeft Van Hoeckel daarom Aan Tafel ontwikkeld. Een totaalconcept waarmee jij en je medewerkers volledig ondersteund worden om van de maaltijden de mooiste momenten van de dag maken.

Grootste aanbieder op kerstpakketten

Moederorganisatie Sligro Food Group is al meer dan 40 jaar dé partner voor kerstpakketten. Kant-en-klaar? Zelf samenstellen? Ophalen of laten bezorgen? Het kan allemaal. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment kant-en-klare kerstpakketten. In elke smaak en voor ieder budget. Stel je de kerstpakketten liever zelf samen? Dan kan dat natuurlijk ook. Kies daarvoor uit het grote aanbod kerstgeschenken en verpakkingsmogelijkheden. Op die manier bepaal je zelf de invulling en uitstraling van jouw unieke eindejaarsgeschenk. De adviseurs van Sligro ontvangen je graag in een van de 19 showrooms van Sligro voor een advies op maat.

Eigen keuze concepten worden steeds populairder. Medewerkers zelf een (kerst)geschenk laten kiezen, wordt erg gewaardeerd. Met 'Tintelingen' heeft Van Hoeckel een extra dienstverlening voor kerstpakketten toegevoegd. Tintelingen is gespecialiseerd in het verrassen van medewerkers met cadeauconcepten op maat. Je geeft medewerkers niet zomaar een (kerst)geschenk, maar een cadeau dat ze zelf mogen kiezen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

  • Klantspecifieke programma’s voor verduurzaming van de processen van eten en drinken, door onder andere het terugdringen van derving en het verduurzamen van het assortiment.
  • Met Verwenzorg en DoSocial-initiatieven wordt bijgedragen aan het welzijn van de cliënten in de zorg.
  • De bedrijfsprocessen zijn erop gericht om de duurzaamheidsdoelstelling van Van Hoeckel in 2020 te bereiken met een reductie van 20% van de CO2-uitstoot als percentage van de omzet, ofwel 20-20.

Unieke voordelen

  • Totaalpartner voor de zorgmarkt van eten en drinken voor cliënten, bezoekers en medewerkers
  • Naast specialist voor grootschalige zorg ook succesvol partnership op  kleinschalig wonen door dienstverlening 'Aan Tafel'
  • Proactieve samenwerkingspartner, gericht op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen rondom de maaltijd, voor de mooiste momenten van de dag
  • Door conceptmatige ondersteuning met coachingprogramma’s wordt maximale cliënttevredenheid bereikt binnen gestelde budgetdoelstellingen
  • Formulematige oplossingen voor winkelformules, gastvrijheidsbeleving en rendement in horecalocaties, cliëntwelzijn en budgetbeheer binnen kleinschalige woonvormen en smakelijke en efficiënte maaltijdconcepten

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Van Hoeckel, Partner in Food Care
Corridor 11
5466 RB VEGHEL

Tel: (073) 6312690
Postadres
Van Hoeckel, Partner in Food Care
Postbus 1060
5200 BC 'S-HERTOGENBOSCH
Internet
http://www.van-hoeckel.nl

Contactpersoon
Rodney de Haas

Neem contact op

Joey Ronkes
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 12 79 99 76