Visma ProActive

ProActive.Corporate_web
Martijn Vonck Fotografie

Met de Spend Cloud van Visma | ProActive vereenvoudig je het beheer van alle uitgaven van jouw organisatie. Zo ga jij bijvoorbeeld enkel nog verplichtingen aan op basis van vooraf gedefinieerde workflows en krijgen medewerkers ondersteuning voor het doen van transacties in een winkel of webshop met slimme betaalpassen waarvan limieten vooraf ingesteld zijn.

Deze automatisering faciliteren wij in één toegankelijk systeem dat gemakkelijk in gebruik is voor alle medewerkers, ongeacht opleidingsniveau of leeftijd. 

Klaar om jouw spend processen efficiënt in te richten?

Kijk hier naar onze Spend Cloud video

Spend management

Inkoop, Factuurverwerking, Contractmanagement, Declareren plus diverse rapportages en analyses achter één inlog. Dat én kunstmatige intelligentie maakt een volledig automatisch Purchase to Pay proces mogelijk. Met slimme betaalpassen voor medewerkers maak je het plaatje compleet. Met jouw expertise en onze ervaring richten we samen jouw Spend Cloud in, altijd passend bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Unieke voordelen van de Spend Cloud voor de zorg

  • Purchase to Pay geïntegreerd met slimme betaalpassen en declaratie mogelijkheden
  • Volledig automatische (touchless) factuurverwerking met kunstmatige intelligentie, XML, UBL en PEPPOL, om zorgmedewerkers te ontzien 
  • Inkoopsoftware met 3-way matching en keuze uit meer dan 200 OCI webshopkoppelingen, om bestellen eenvoudiger te maken
  • Slimme betaalpassen voor zorgmedewerkers, zodat ze vrijheid ervaren terwijl de organisatie grip houdt op de kosten
  • Eenvoudig declaraties indienen met de Spend Cloud App. Verantwoorden kan met een foto; klik en klaar, zodat zorgmedewerkers mobiel blijven 
  • Met Spend Analytics heb je als zorgorganisatie eindeloze opties om te optimaliseren
  • In de Spend Cloud Portal kun jij jouw ideeën om de software te verbeteren laten horen. 

Download hier de Spend Cloud factsheet. 

Over het bedrijf Visma | ProActive

Ons team bestaat uit jonge professionals, die altijd streven naar verbetering. Niet alleen voor onszelf, maar juist ook voor klanten. Allemaal met maar één doel voor ogen: langdurige relaties opbouwen. Daarom bieden we innovatieve oplossingen met een hoge mate van service. Technologie, met een human touch. Dat is de kracht van Visma ProActive. Hierbij ondersteunt de Spend Cloud 800+ organisaties als een onmisbare personal assistant, zodat medewerkers zich kunnen focussen op kerntaken. Begeleiders houden meer geld over over voor muziektherapie voor kinderen. Zorgmedewerkers houden meer tijd over voor cliënten. Wij zorgen dat mensen ‘gewoon’ hun werk kunnen doen. We ontzorgen.  

 

 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Visma ProActive
Richard Holkade 9
2033 PZ HAARLEM

Tel: (023) 5422299
Internet
http://www.proactive.nl

Contactpersoon
Heiko Bonenkamp

Neem contact op

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66