Visma Raet B.V.

Als HR-professional sta jij voor de uitdaging om HR-beleid te voeren dat bijdraagt aan de kwaliteit van de zorg én goed werkgeverschap toont. Centraal staan de continue ontwikkeling van medewerkers en het beheersbaar houden van de werkdruk, zodat alle medewerkers meer werkplezier ervaren. Maar hoe doe je dat in combinatie met de operationele en administratieve taken?

 

Bekijk hier onze video


Meer tijd voor het leveren van zorg met aandacht

Wij zorgen er enerzijds voor dat medewerkers gemakkelijk en snel hun HR-zaken kunnen regelen, zodat zij meer tijd kunnen besteden aan de zorg. Anderzijds maken wij het werk voor de HR- en salarisafdeling eenvoudiger, zodat er meer tijd ontstaat voor advies en strategie.

Van HR-administratie naar strategische HR

Administratieve processen zoals in- en uitdiensttreding, contractwijzigingen, vervangingen, ziekteverzuim en salarisverwerking vragen nu nog te veel primaire aandacht. En dat terwijl je veel liever bezig bent met enerzijds de vitaliteit en ontwikkeling van de huidige medewerkers en anderzijds met het aantrekken van nieuwe medewerkers. 

Door met onze software repetitieve en administratieve taken te automatiseren krijg je niet alleen meer grip op je HR-processen, maar ook meer tijd en ruimte om te focussen op waar het echt om draait: zorgen voor medewerkers en cliënten.

Van administratie naar het leveren van zorg met aandacht

Ook medewerkers en leidinggevenden zijn vaak nog te veel tijd kwijt om hun HR-zaken uit te voeren. Met ons innovatief employee experience platform kunnen medewerkers en leidinggevenden intuïtief en gebruiksvriendelijk hun HR regelen; snel, eenvoudig en toegespitst op de behoefte van de eindgebruiker. Zo houden ze meer tijd over voor het leveren van zorg met aandacht.

Unieke voordelen van Visma | Raet HR software voor de zorg

 • Volledige geïntegreerde HR en payroll software met volledige ondersteuning op alle HR-processen
 • Uitgebreide self service voor medewerkers en leidinggevenden, waardoor zij meer grip hebben op hun eigen HR-zaken
 • Uitgebreide mobiele app waarin de medewerker en leidinggevende HR-taken en mutaties op een laagdrempelige manier kunnen registreren
 • Realtime verwerking van mutaties in de payroll
 • Uitgebreide digitale ondersteuning van het werving & selectieproces en onboarding van nieuwe medewerkers
 • Volledige digitale ondersteuning en integratie met opleidingsmanagement en blended learning
 • Slimme integraties via API’s met applicaties van derden
 • Sturing en inzicht in data met intuïtieve rapportages en HR analytics

  Download hier de HR benchmark 


Over het bedrijf Visma | Raet

Dagelijks maken 1,7 miljoen mensen gebruik van onze software om hun HR-zaken te regelen. Het is onze missie om de volgende stap te zetten in de wereld van HR, waarbij wij partner zijn voor HR-afdelingen op zowel strategisch, tactisch als operationeel niveau. Daarom maken wij het afhandelen van alledaagse administratieve taken simpel met onze cloud software, zodat jij als HR-professional je kunt focussen op de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers. Want mensen moeten hun talenten maximaal kunnen benutten terwijl ze hun HR-zaken in één klik afhandelen. Zo maken we het HR-leven makkelijker.

 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Visma Raet B.V.
Plotterweg 38
3821 BB Amersfoort

Tel: (088) 2302300
Internet
http://www.vismaraet.nl

Contactpersoon
Sander Odijk

Neem contact op

Simon Kuipers
Productgroepmanager ICT & Digitalisering
 • 06 54 77 10 26