;

Regiobijeenkomsten in 2018

Groep mensen in vergadering

Inkoopsamenwerking gaat niet alleen over samen inkopen. Het gaat ook over samen kennis delen. Intrakoop biedt een platform waar leden kennis en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen. Tijdens regiobijeenkomsten bijvoorbeeld. Ook in 2018.

Visievorming, duurzaam inkopen en medicatieveiligheid

Zo staan in maart 4 workshops gepland over visievorming bij eten & drinken:

Met GGZ Nederland organiseert Intrakoop een bijeenkomst over duurzaam inkopen op 8 maart. Samen met brancheorganisatie VGN en met het IVM organiseert Intrakoop een bijeenkomst over medicatieveiligheid in Utrecht op 29 maart.

Voor het tweede kwartaal en later in het jaar staan bijeenkomsten gepland over verschillende oplossingen die zorgorganisaties hebben bedacht tegen de krapte op de arbeidsmarkt, over cross docking en over privacy.

Heb je ideeën?

Natuurlijk probeert Intrakoop met deze thema’s zoveel mogelijk aan te sluiten bij de actualiteit in de zorg. Heb je ook ideeën voor onderwerpen? Is jullie locatie geschikt voor een regiobijeenkomst? Wil je zelf een bijdrage leveren of ken je iemand die dat zou willen? Laat het ons weten!

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je reageren?

Christiaan Brunen
Adviseur Verenigingsmanagement
  • 06 54 36 59 06
;