Laat jouw organisatie ook subsidies en sociale premies liggen?

Kosten in de zorg
Pogonici

Nog steeds blijkt dat bijna de helft van de werkgevers niet alle subsidies en sociale verzekeringspremies kent en benut. Gemiddeld lopen zij daardoor bijna 87.000 euro mis.

Ook vergeten werkgevers vaak te checken of de uitkeringslasten die aan hen toegerekend worden, wel correct zijn. Met de komst van de Wet tegemoetkomingen loondomein per 2018 kan dit zware financiële consequenties hebben.

Tijd voor een besparingsonderzoek!

Intrakoop-leverancier Aon biedt diverse besparingsonderzoeken voor sociale zekerheid, op ‘no cure, no pay’-basis. Aon controleert voor welke subsidies en regelingen jouw zorgorganisatie in aanmerking komt en je deze ook optimaal benut. Je blijft zo op de hoogte van alle wettelijke verplichtingen en mogelijkheden. Aon gaat aan de slag om flinke besparingen voor jouw organisatie te realiseren.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over de besparingsonderzoeken en het aanbod van Aon? Neem dan contact op met:

Rozemarijn van de Werken - Bal
Consultant
  • 06 27 39 68 65