;

Meten van leveranciersprestaties is nu nog makkelijker

Softwarelicenties

Hoe tevreden zijn je collega’s over leveranciers? Met de online leveranciersprestatiemeting (LPM) van Intrakoop weet je het zo. En hij is nu nog gebruiksvriendelijker.

Via een korte digitale vragenlijst geven je collega’s aan hoe tevreden ze zijn over de prestaties van je leveranciers. Daarnaast kun je de prestaties van je leveranciers vergelijken op landelijk niveau. Zo levert deze gratis tool een schat aan informatie op. Je kunt de LPM ook gebruiken om te voldoen aan kwaliteitskeurmerken zoals HKZ, NIAZ, ISO en PREZO.

Wat is er verbeterd? 

  • Zodra een beoordelaar de vragenlijst heeft ingevuld, kun je de resultaten bekijken. Vanuit het metingenoverzicht kun je direct doorklikken naar de resultaten van die meting.  
  • Je ziet direct wie de meting al heeft ingevuld en wie nog niet. 
  • Heeft een beoordelaar nog niet gereageerd? Je kunt nu vanuit het metingenoverzicht een reminder sturen naar deze beoordelaars. 
  • Wil je ook een collega de resultaten van de metingen laten bekijken? Dan kun je een view account aanvragen bij onze servicedesk via lpm@intrakoop.nl. Zo kunnen je collega’s de resultaten uit de metingen ook makkelijk gebruiken in hun gesprekken met leveranciers. 
  • Vanaf nu zie je welke productgroepen het meest gekozen worden voor de leverancier die jij wilt meten. Dat zorgt voor een nog betere benchmark met andere leveranciersprestaties.  
  • Je kunt toekomstige metingen inplannen en klaarzetten. Zo kun je ook een meting alvast aanmaken en als concept opslaan om later nog te bewerken.  

Ga snel naar intrakoop.nl/lpm en ontdek alle mogelijkheden van de Intrakoop Leveranciersprestatiemeting.

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen over de Intrakoop Leveranciersprestatiemeting? Direct aanmelden kan ook op www.intrakoop.nl/lpm. Of neem contact op met:

Intrakoop Servicedesk
Elke werkdag bereikbaar
  • 0418 65 70 70
;