Geslaagd jaarevent in Fort Altena

Afsluiting Jan van Setten

Op 29 november vond in Fort Altena in Werkendam het jaarevent van Intrakoop plaats.

Waar het vorige event geteisterd werd door een winterstorm waren de weergoden ons dit keer iets gunstiger gestemd. Ruim 130 deelnemers beleefden een interessante middag in de unieke setting van dit fort dat onderdeel is van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Workshops

Na een korte ontvangst door directeur ledenrelaties, Tim de Jong, ging de groep uiteen in subgroepen voor deelname aan vier workshops. Met als onderwerpen: LEAN in het inkoopproces, presentatietechnieken, het belang van een goed cont(r)act en de invloed van kleding op persoonlijk leiderschap. Daarna kreeg key note speaker Jan van Setten de vloer. Op een snelle en humoristische wijze bracht hij de zaal de ins en outs van zijn visie op persoonlijk leiderschap bij. 

Beste Leveranciers Award 2018

Na de wervelende presentatie van Van Setten vond de uitreiking van de Intrakoop Beste Leveranciers Award 2018 plaats. De drie genomineerden (Huuskes, Mediq Medeco en LipsPlus) werden op het podium geroepen, waarna Frank Kaptein bekend maakte dat Mediq Medeco de winnaar was. Na de uitreiking en huldiging van een delegatie van Mediq Medeco vond een geanimeerde borrel plaats, waar contacten werden aangehaald en onder het genot van een hapje en een drankje de middag werd geëvalueerd. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over het Intrakoop jaarevent?

Harald Bresser
Manager Marketingcommunicatie
  • 06 51 59 50 93