Laatste kans op SDE+-subsidie!

Duurzaam

In 2020 vervalt de SDE+-subsidie. Daar komt de SDE++-subsidie voor in de plaats. In naam een kleine wijziging, maar de opzet is heel anders. De SDE+-subsidie is bedoeld als exploitatievergoeding voor het opwekken van duurzame energie (warmte of elektriciteit). In de nieuwe SDE++-subsidie staat de reductie van CO2-uitstoot centraal.

Aanvragen SDE+-subsidie najaar 2019

Vanaf 29 oktober heb je de laatste mogelijkheid om aanspraak te maken op de SDE+-subsidie. Deze regeling verkort de terugverdientijd van je investering in zonnepanelen aanzienlijk: van circa 24 naar 11 jaar. De maximale subsidie voor zonne-energie is 9,9 cent per kWh.

Ondersteuning bij aanvraag

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van SDE+-subsidie of wil je dit liever uitbesteden aan een specialist? Wij hebben vanuit Intrakoop contracten afgesloten met twee onafhankelijke partijen, Hellemans en INNAX. Zij kunnen je ondersteunen bij het aanvragen van deze subsidie.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen ondersteunen bij het opstellen van een goede businesscase voor zonnepanelen of het aanvragen van SDE+-subsidie? Neem contact op met

Jesse Schrama
Inkoper/productmanager
  • 06 46 13 54 46