Update beëindiging raamovereenkomst Intrakoop en Essity Tork

Handhygiëne met de producten van Essity Tork

Na een samenwerking van ruim 14 jaar heeft Essity Tork besloten geen nieuwe raamovereenkomst aan te gaan met Intrakoop.

Op 22 april deelden we onderstaand nieuwsbericht:

Tijdens recente overleggen over de voorwaarden van een nieuwe raamovereenkomst met o.a. ook collectieve condities voor dispensercontracten en meer distributiemogelijkheden, bleek er geen gezamenlijke grond voor een voortzetting van de samenwerking meer te zijn. We vinden dit erg jammer. 

Wat betekent het voor jou?

Ingetekende leden zijn geïnformeerd over de gevolgen voor hen. De voorwaarden van onderliggende dispensercontracten en prijscondities blijven ongewijzigd. 

Mogelijkheden na 30 juni

Om geen voordelen mis te lopen blijven we je ondersteunen in het verkrijgen van het best passende en kwalitatieve aanbod tegen goede condities. Bijvoorbeeld door het organiseren van een collectief heronderhandelingstraject met Essity Tork. Mocht dit echter niet leiden tot het gewenste resultaat dan starten we een collectief inkooptraject voor sanitaire  artikelen. Hierin gaan we op zoek naar de meest geschikte leverancier waarmee we door volumebundeling schaalvoordelen kunnen bereiken. 

Ook zijn we in gesprek met een nieuwe potentiële leverancier over een  samenwerkingsmogelijkheid om leden te ontzorgen met o.a. dispensercontracten en sanitaire artikelen. In deze gesprekken gebruiken we vanzelfsprekend de informatie die we ontvingen tijdens onze ledenconsultatie. Zodra er meer duidelijkheid is informeren we jou hierover.

Update 4 juni 

We hebben ervoor gekozen om met een aantal leveranciers verder in gesprek te gaan over een samenwerkingsmogelijkheid op het gebied van sanitaire producten en diensten in de vorm van een raamovereenkomst. Daarnaast willen we je erop wijzen dat de producten van Essity Tork ook tegen gunstige condities zijn af te nemen via onze leveranciers King en Mediq Medeco.

Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van afname via jouw distributeur? Neem dan contact met ons op. 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Jolanda van Dinteren
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 13 32 61 46