Succesvol vervolg Zorgmonitor Duurzaam & Gezond

Intrakoop Foodcongres 2017

Hoe duurzaam en gezond is de inkoop van eten en drinken van jouw zorgorganisatie? Hoe meet je dat en hoe pak je dat aan? Met de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond van Intrakoop en Foodstep zijn de inkoopgegevens van de eerste acht zorginstellingen geanalyseerd op duurzaamheid, gezondheid en nutriƫnten.

De deelnemende organisaties reageerden enthousiast op de presentatie van deze analyses. De afbeelding schetst enkele onderdelen van het dashboard.

zormonitor webinar

Monitoren

De komende weken krijgen deze leden de rapportages van hun analyses, zodat zij hun concrete doelstellingen kunnen bepalen. Specifiek op het gebied van minder vlees/meer plantaardig, maar ook voor de inkoop van gezonder en/of meer duurzaam eten & drinken. Dit alles gebaseerd op kwantitatieve en onafhankelijke informatie.

Door ieder kwartaal de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond van nieuwe inkoopinformatie te voorzien - met als resultaat een nieuwe analyse - kunnen zorginstellingen monitoren in hoeverre zij hun gestelde doelen behalen. 

Deelnemen?

Na de zomervakantie kunnen veel meer zorginstellingen deelnemen en de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond inzetten om hun ambities op het gebied van eten en drinken waar te maken. Laat het ons weten als je interesse hebt.

Webinar

Op 22 september organiseren we een webinar Zorgmonitor Duurzaam & Gezond waarin we je de ins en outs van de Zorgmonitor uitleggen.Schrijf je hier vrijblijvend in. 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over de Zorgmonitor Duurzaam & Gezond? Neem dan contact op met :

Bram Buyserd
Inkoper/productmanager Eten & Drinken
  • 06 12 56 89 49