Nieuwe driejarige overeenkomst met Kaars Koffie

5E2C63D6-0E6C-4F4B-980E-E88E3BBBA48E

Zorginstellingen meer keuze bieden op het gebied van hun warme drankenvoorziening. Met dat doel voor ogen hebben Paul Kaars, oprichter/eigenaar van Kaars Koffie, en Ruud Plu, bestuurder van Intrakoop, hun handtekening gezet onder een driejarige raamovereenkomst.

Kaars Koffie heeft haar roots in de tuinderswereld, maar maakte de afgelopen jaren opvallende stappen in de zorgsector. Met het sterke ‘service to the boon’ concept laat Kaars Koffie zien dat er écht wordt meegedacht met klanten. Vanuit een warme, ondernemende familiecultuur worden klanten maximaal ontzorgd met maatwerkoplossingen. 

Onze leden kunnen per 1 juli gebruik maken van de dienstverlening, kennis en expertise van Kaars Koffie. Al 15 jaar zet Kaars Koffie zich optimaal in voor een duurzame relatie met haar klanten. Met de pijlers ’transparantie, betrokkenheid en flexibiliteit’ geven zij nét dat beetje extra. Heb je behoefte aan regelmatig contact, trainingen, goede begeleiding in het implementatieproces, vakkundig advies, een ‘out of the box’ partij en de lekkerste koffie, dan ben je bij Kaars Koffie aan het juiste adres. 

Collectieve voordelen

De raamovereenkomst biedt diverse collectieve voordelen. Bijvoorbeeld op het gebied van flexibiliteit. Indien gedurende het contract de wens van koffieautomaat verandert, mag er gewisseld worden binnen een poule van automaten. Dit is meteen een duurzame -en langetermijnoplossing voor een veel voorkomende vraag, als gevolg van het wisselen van de behoeftes van jouw zorginstelling. Bovendien kun je 10% van de automaten tijdens de looptijd van het contract afstoten – een uitkomst wanneer locaties fuseren of sluiten. Duurzaamheid is verankerd in de bedrijfsfilosofie van Kaars Koffie. Daar profiteren de cacaoboeren, het milieu, de medewerkers en nu ook onze zorginstellingen van. Zij ontvangen een standaard korting én krijgen de mogelijkheid te sparen. Niet alleen is er een spaarpot voor cliënten, patiënten en personeel, maar er is ook een spaarpot voor een goed doel naar keuze. 

Paul Kaars: ‘In de totstandkoming van deze overeenkomst hebben Intrakoop en Kaars Koffie elkaar stevig uitgedaagd om te komen tot een solide propositie waar duurzaamheid centraal staat. We weten uiteraard waar we sterk in zijn, maar tegelijkertijd leren we iedere dag. De samenwerking met Intrakoop voelt goed. Voor de zorgorganisaties willen we graag het verschil maken en we vinden het een mooie uitdaging om met een inkoopcoöperatie mee te denken over langetermijnrelaties. Daar hebben we al ervaring mee: we zijn er trots op dat we ook samenwerken met een betrouwbare koffiecoöperatie aan de andere kant van de wereld die zorg levert aan koffieboeren.’

Ruud Plu: ‘Samen met Kaars Koffie bieden we keuze en flexibiliteit. Kaars Koffie straalt klantgerichtheid, ondernemerschap en creativiteit uit. Dat spreekt aan. Ook zien we een sterke overlap op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Intrakoop wil daar binnen de zorgsector een aanjager van zijn, bijvoorbeeld via de Green Deal. Dan is het goed te zien dat Kaars Koffie rechtstreeks inkoopt bij lokale boeren in Nicaragua om hen een eerlijke prijs te bieden – en dit bovendien jaarlijks ter plekke beoordeelt’. 

Meer informatie over Kaars Koffie lees je op deze pagina.

Deel dit artikel

Neem contact op

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met:

Linda van Lievenoogen
Productgroepmanager Facilitaire Diensten
  • 06 55 72 12 83