Kaars Koffie

koffiemaatje

Met ‘Service to the boon’ wil Kaars Koffie je voorzien van de allerbeste koffie en bijbehorende service. Het streven is niet alleen dat je de allerbeste koffievoorziening kríjgt, maar ook behoudt.

In de afgelopen 15 jaar is Kaars Koffie uitgegroeid tot een gerenommeerde, landelijke koffieleverancier met duizenden klanten. De focus ligt op betrokkenheid bij de klanten, flexibel meebewegen en transparantie in service en prijzen. 

Focus op duurzame relaties

  • Vaste concepten’ zijn juist speciaal voor jou op maat gemaakt en er wordt een eerlijk advies gegeven. Speciaal voor Intrakoop-leden is er een uniek concept bedacht waarin flexibiliteit, betrokkenheid en duurzame relatie de focus hebben.
  • Kaars Koffie heeft drie belangrijke pijlers: goed voor de boer, goed voor de medewerker en goed voor de maatschappij. Dit voeren zij ook door in de hele bedrijfsvoering. Zo heeft Kaars Koffie een nauwe samenwerking met een koffiecoöperatie in Nicaragua, waar zij de koffie direct vandaan halen en zijn zij bezig dit uit te breiden naar andere delen van de wereld. Zo weet je precies waar de koffie vandaan komt.
  • Duurzame keuzes op het gebied van milieu en medemens worden weloverwogen en na goed onderzoek gemaakt. Ontwikkelingen volgen zich op dit moment snel op wat betreft afvalverwerking, gekozen verpakkingsmaterialen en recycling. Kaars Koffie volgt hierin de ontwikkelingen nauwlettend en kritisch en zullen hierop anticiperen.   

Voordelen voor onze leden

  • Een kortingsregeling, waarin je niet alleen zelf voor korting spaart, maar ook een deel voor cliënten, patiënten en personeel weg zet en een deel aan een goed doel naar keuze geeft. 
  • Een flexibel automatenpark. Indien je gedurende het contract van wens verandert qua koffieautomaat, mag je wisselen binnen een poule van automaten. Een duurzame -en langetermijnoplossing voor een veel voorkomend probleem, namelijk het wisselen van de behoeftes van een zorginstelling. Daarnaast mag 10 % van de automaten tijdens de looptijd van het contract afgestoten worden. 

Speciaal voor de zorg: Het Koffiemaatje! 

Heerlijke bonenkoffie of een cappuccino met eiwitrijke melk. Met Het Koffiemaatje kun je op iedere gewenste locatie, zelfs voor het bed van de patiënt, de allerbeste kwaliteitskoffie maken. Speciale, kwalitatieve aandacht voor bewoner, bezoeker of patiënt. Flexibel, elektrisch en zeer gemakkelijk transporteerbaar. Overal en altijd beschikking over de meest uiteenlopende koffiespecialiteiten. Kijk voor meer informatie op www.hetkoffiemaatje.nl


 
 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Kaars Koffie
Pascalstraat 13
2811 EL Reeuwijk

Tel: (0182) 308000
Internet
http://www.kaarskoffie.nl

Contactpersoon
Nils Stijnen

Neem contact op

Joey Ronkes
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 12 79 99 76