Optimale gastvrijheid met het koffiemaatje

koffiemaatje

Binnenkort introduceert Kaars Koffie ‘Het Koffiemaatje’. Het Koffiemaatje is een draadloze en makkelijk verplaatsbare wagen waarmee je op elke gewenste plek koffie zet. Met een ruime keuze uit koffiespecialiteiten geef je bezoekers, patiënten en personeel extra waardering.

Met het Koffiemaatje zorg je eenvoudig voor optimale gastvrijheid. De machine wordt geproduceerd in Nederland. Door de uitgekozen materialen en controle in het productieproces is het Koffiemaatje een duurzaam product van hoge kwaliteit. Als je gastvrijheid belangrijk vindt en je bezoekers, patiënten of personeel graag speciale aandacht geeft, dan is het Koffiemaatje een goede aanvulling voor jouw organisatie. 

De voordelen van het koffiemaatje op een rij:

  • Altijd en overal verse bonenkoffie;
  • Makkelijk verplaatsbaar dankzij het aandrijfwiel;
  • Kan 6 uur achter elkaar gebruikt worden;
  • Laadt binnen 4 uur op tot 80%;
  • Mogelijkheid tot het vervoeren van gekoelde producten.

Een koffiemaatje voor jouw organisatie?

Ben je benieuwd naar de werking van het Koffiemaatje? Lees hier alle informatie over het Koffiemaatje of neem contact op met Kaars Koffie

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Linda van Lievenoogen
Productgroepmanager Facilitaire Diensten
  • 06 55 72 12 83