Nieuwe samenwerking met Ecolab

Hygiëne en infectiepreventie

Maandag 21 december jongstleden ondertekenden Johannes Stalenburg, Area Vice President Benelux, Institutional van Ecolab (foto) en Ruud Plu, directeur/bestuurder Intrakoop, een nieuwe raamovereenkomst. Hiermee kunnen we voorzien in de stijgende vraag naar oplossingen voor hygiƫne- en infectiepreventie en -services. Een onderdeel in de zorg dat, onder andere door de coronapandemie, meer aandacht krijgt dan ooit.

ondertekening website


Ecolab biedt oplossingen voor reiniging en infectiepreventie en verbetert hiermee de hygiëne en bedrijfsefficiëntie. Naast de diversiteit aan  productoplossingen zorgt  hun technische kennis voor een hoge productkwaliteit en wordt veiligheid gegarandeerd en geborgd. Ecolab werkt graag met jouw zorgorganisatie samen op het gebied van reiniging, desinfectie en contaminatie control.

Duurzaamheid

In die oplossingen en diensten die Ecolab biedt vormt duurzaamheid een integraal onderdeel. Door middel van technologie, informatie, service en training op locatie helpen zij uitzonderlijke bedrijfsresultaten te halen en bevorderen tegelijkertijd een positieve impact op het milieu en de samenleving. Vanzelfsprekend voldoen alle producten aan beschikbare wetgevingen en zijn in vele gevallen voorzien van een Ecolabel of SWAN Label. Ook is Ecolab ISO 14001 gecertificeerd.

Voordelen raamovereenkomst

Deelname aan de raamovereenkomst met Ecolab biedt de volgende voordelen: 

  • Eén van de 20 Territory Managers is jouw vaste contactpersoon. Hij/zij adviseert, ondersteunt, begeleidt, traint en zorgt voor technische oplossingen. Je kunt er met al jouw vragen terecht. Ook plant jouw Territory Manager periodiek een servicebezoek om alle aspecten op het gebied van hygiëne te bekijken.

  • Naar aanleiding van een servicebezoek of op aanvraag kan Ecolab een training of begeleidingstraject verzorgen. Bijvoorbeeld op het gebied van hygiëne, schoonmaken, gebruik van materialen, persoonlijke veiligheid, milieu-technisch verantwoord werken etc. De training vindt plaats op de werkvloer, in klasverband, via train de trainer of ontvang hulp bij het opzetten van een e-learning. Ook is er volledige ondersteuning mogelijk bij het opzetten van een HACCP schoonmaakprogramma. Deze mogelijkheden biedt Ecolab zonder extra kosten aan, het is een onderdeel van het Intrakoop ‘totaalpakket’.

  • Ingetekende leden profiteren van een  speciale directe af-factuurkorting. 

  • Uit ervaring blijkt dat de borging van schoonmaakprocessen niet altijd optimaal is. Ecolab maakt dit in een dagdeel vrijblijvend inzichtelijk met een onderliggende rapportage. Hierbij is het doel mensen en middelen duurzamer en effectiever in te zetten. 

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die deze nieuwe raamovereenkomst biedt voor jouw zorgorganisatie of de manier waarop Ecolab jou kan ondersteunen in jouw doelstellingen met betrekking tot hygiëne en infectiepreventie? Neem contact op met Martijn de Bie van Ecolab of Jolanda van Dinteren (productmanager/inkoper).

Deel dit artikel

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03