Ecolab B.V.

Ecolab is wereldleider op het gebied van water-, hygiëne- en infectiepreventieoplossingen en -services. Elke dag maken zij de wereld schoner, veiliger en gezonder en beschermen zo mensen en cruciale hulpbronnen.

Ecolab biedt oplossingen voor reiniging en infectiepreventie en verbetert hiermee de hygiëne en bedrijfsefficiëntie. Naast de diversiteit aan  productoplossingen zorgt  hun technische kennis voor een hoge productkwaliteit en wordt veiligheid gegarandeerd en geborgd. Ecolab werkt graag met jouw zorgorganisatie samen op het gebied van reiniging, desinfectie en contaminatie control. De raamovereenkomst die is afgesloten met Ecolab heeft betrekking op de divisie Institutional.

Heb je specifieke vragen vanuit jouw zorgorganisatie? De Territory- en Accountmanagers van Ecolab adviseren en ondersteunt je graag bij al jouw vragen en uitdagingen op het gebied van  reiniging en desinfectie. Als Intrakoop-lid profiteer je bovendien van goede prijscondities direct af-factuur.

Duurzaamheid

In die oplossingen en diensten die Ecolab biedt vormt duurzaamheid een integraal onderdeel. Door middel van technologie, informatie, service en training op locatie helpen zij uitzonderlijke bedrijfsresultaten te halen en bevorderen tegelijkertijd een positieve impact op het milieu en de samenleving. Vanzelfsprekend voldoen alle producten aan beschikbare wetgevingen en zijn in vele gevallen voorzien van een Ecolabel of SWAN Label. Ook is Ecolab ISO 14001 gecertificeerd.

Meer informatie over de duurzame activiteiten van Ecolab lees je hier

Unieke voordelen

  • Compleet pakket aan reinigings- en desinfectiemiddelen en -materialen voor de optimale hygiëne binnen jouw organisatie.

  • De Ecolab Territory Manager is jouw adviseur en helpt je bij het behalen van alle hygiëne doelstellingen ; 1 persoon is verantwoordelijk voor alle afspraken tussen Ecolab en jouw zorgorganisatie

  • Duidelijke focus op het gebied van TCO (Total Cost of Ownership) om de hygiëne resultaten te borgen tegen de laagst mogelijke kosten

Meer lezen over de diensten van Ecolab? Lees deze Ecolab zorgbrochure of Ecolab zorgfolder. Natuurlijk kun je ook direct contact met hen opnemen. 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Ecolab B.V.
Oude Rhijnhofweg 17
2342 BB Oegstgeest

Tel: (071) 5241200
Postadres
Ecolab B.V.
Oude Rhijnhofweg 17
2342 BB Oegstgeest
Internet
http://www.ecolab.com

Contactpersoon
Martijn de Bie

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03