Online inventarisatie facilitaire dienstverlening

Schoonmaak en Textiel

Om met onze activiteiten zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen en behoeften van de leden vragen we regelmatig om feedback. Welke dienstverlening vinden zij belangrijk en welke knelpunten of vraagstukken zijn actueel.

Vanaf 14 september start een online inventarisatie op facilitair gebied. 

Help je mee?

We versturen een online inventarisatie naar onze contactpersonen met facilitair als aandachtsgebied. Ontvang jij een mail met een link naar de vragenlijst? We waarderen het als je vijf minuten de tijd neemt om deze in te vullen. Met jouw input krijgen we een zo breed mogelijk beeld en kunnen we verder werken aan de door jouw en andere leden gewenste thema’s.  

Ben je (nog) niet bekend als contactpersoon op dit vlak maar wil je wel een bijdrage leveren? Neem dan contact met mij of mijn collega Astrid op. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Jolanda van Dinteren
Inkoper/productmanager Facilitair
  • 06 13 32 61 46