Intrakoop en Viking sluiten overeenkomst

Office Depot

Intrakoop en Viking slaan de handen ineen om de zorg van kantoor- en werkplekartikelen te voorzien. De organisaties hebben op 1 oktober een nieuwe samenwerkingsovereenkomst ondertekend, waarmee dé inkoopcoöperatie van de zorg haar meer dan 15-jarige verbintenis met Office Depot voortzet bij zusterbedrijf Viking.

Zorgorganisaties die inkopen via Intrakoop blijven zo profiteren van Office Depot’s ervaring in de zorg, gecombineerd met het klantvriendelijke bestelplatform van Viking, dat toegang biedt tot een groot aanbod kantoorartikelen. Daarnaast biedt Viking extra prijsvoordeel voor leden die een contract voor langere tijd afsluiten, grote volumes afnemen, elektronisch bestellen of hun logistieke proces optimaliseren. Zo creëert Viking een efficiënt en duurzaam model voor zorgorganisaties die inkopen via Intrakoop. 

Viking is zeer blij om de samenwerking met Intrakoop voort te zetten. Jan Pieter Brinkman, strategisch accountmanager bij Viking: “Wij begrijpen wat de zorg nodig heeft. Onder het mom van ‘Viking ontzorgt de zorg’ hopen wij weer op een langdurige en intensieve samenwerking met Intrakoop.” Bert Baan, inkoper bij Intrakoop benadrukt de langdurige, goede samenwerking met Office Depot die, naar tevredenheid van zijn leden, voortgezet wordt met Viking. “Viking staat voor: alles online, groot assortiment, maatwerk in afspraken en scherpe prijzen.” 

Doordat de activiteiten van Office Depot op 1 oktober op zijn gegaan in zusterbedrijf Viking, richt het bedrijf zich niet meer alleen op het midden- en kleinbedrijf, maar verwelkomt het ook grotere organisaties als klant met aantrekkelijke diensten op maat. 

 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Bert Baan
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 53 21 55 23