Viking Netherlands B.V.

Als toonaangevende expert op het gebied van passende werkplekken, weet Viking heel goed dat de manier van werken de afgelopen jaren is veranderd. Al vanaf 1960 loopt het bedrijf voorop bij de transformatie van werkplekken. In 1990 begon Viking in Europa met de ondersteuning van bedrijven bij hun overgang van papier naar computer, en nu staan ze met twee voeten in het nieuwe tijdperk van hybride werken. Viking wil jou met haar uitgebreide kennis en ervaring graag helpen om jouw bedrijf te verbeteren!

Viking heeft een strategische groei doorgemaakt en kan daardoor nu een nog breder scala aan artikelen (en dienstverlening) aanbieden, zoals bijvoorbeeld kantoormeubilair en hygiëneproducten.

Sinds november 2021 is Viking onderdeel van RAJA Group. RAJA Group, actief in 19 Europese landen met 3.000 werknemers, geldt als Europa’s grootste distributeur van verpakkingen en speelt een belangrijke rol op de markt van kantoorbenodigdheden en -meubilair. Deze stap versterkt de positie op de markt en geeft een goede uitgangspositie voor de toekomst. Het markeert een nieuwe mijlpaal in de reis naar een modernere en toekomstbestendigere formule voor al jouw werkplekoplossingen.

Samenwerking met Intrakoop 

De afgelopen 15 jaar was Office Depot een vertrouwde naam binnen het netwerk van Intrakoop-leden. In samenwerking tussen Office Depot en Intrakoop is er altijd gezorgd voor een passend advies voor alle leden  als het gaat om inkoop van alles wat met de werkplek te maken heeft: kantoorartikelen, meubilair projectinrichting, artikelen voor de pauzeruimte, veiligheidsproducten, schoonmaak- en hygiëneproducten, et cetera Deze uitstekende samenwerking en traditie zet Viking door.

Deze samenwerking heeft als belangrijkste pijler: het ontzorgen van de Zorg. Dit doet Viking door de tijdsinvestering in de inkoop van bovengenoemde artikelen te beperken tot een minimum. Viking neemt daarbij drie punten onder de loep: bestellen, leveren, factureren. Op basis hiervan ontvang je als Intrakoop-lid een op maat gemaakt plan. Dit zorgt ervoor dat jouw focus blijft liggen waar deze hoort te liggen: bij de zorgtaak. 

Daarnaast zet Viking, net als Intrakoop, in op duurzame relaties. Bij Viking gaat duurzaamheid verder dan dat. Duurzaamheid zit in ons DNA. Als Intrakoop-lid betekent dit dat je verzekerd bent van een partner die oog heeft voor de duurzame inzetbaarheid van producten, diensten en mensen. Viking levert namelijk ook allerlei oplossingen die ervoor zorgen dat jouw medewerkers gezond aan het werk blijven.

Hoe ontzorgen wij jouw organisatie? 

  • Bij Viking is er een gespecialiseerd team actief met kennis van de gezondheidszorg en als Intrakoop lid heb je een toegewijde accountmanager. Zo ben je altijd verzekerd van een passend advies door ervaren specialisten.
  • Door Viking in te schakelen als totaalleverancier, reduceer je het aantal verschillende leveranciers. De keuze voor één totaalleverancier betekent minder administratieve handelingen door één contractpartner, één vast contactpersoon, één factuurstroom, et cetera. Zo bespaar je op indirecte kosten door efficiëntere inkoopprocessen. 
  • Onze meubilairspecialisten ondersteunen je in de volledige projectinrichting vanaf de 3D-ontwerpen tot aan de realisatie en montage.
  • We helpen je bij het realiseren van duurzaamheidsdoelstellingen. Of het nu gaat om het verlagen van de CO2-voetafdruk, het inzetten van duurzamere producten of Social Return On Investment.
  • Een unieke kortingsstructuur te behalen op de directe kosten door bewust bestelgedrag en een uniek prijsmodel voor Intrakoopleden, Transparant en Competitief (TransCom 2.0.)

Kortom: Viking ontzorgt de Zorg.

Het nieuwe normaal en jouw (thuis)werkplek

We werken met z'n allen veel thuis en beseffen dat onze omgeving een grote invloed heeft op onze mentale gesteldheid en welzijn. Daarom wil je ervoor zorgen dat jouw thuiswerkplek professioneel en ergonomisch is. Daarbij moet de werkplek passend zijn in jouw privésituatie. Het hebben van de juiste benodigdheden is voor jouw thuiswerkplek net zo belangrijk als in een traditionele kantooromgeving. Met onze Home Office shop bieden wij een uitgebreid assortiment om het thuiskantoor op een professionele manier in te richten.

Ook voor een veilige en hygiënische werkplek hebben wij een veelzijdig assortiment. Dit is te vinden in onze Back to work shop

Op zoek naar duurzame producten bekijk dan onze Eco-shop, voor onze volledige assortiment kun je terecht op www.vikingdirect.nl.

 
 
 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Viking Netherlands B.V.
Columbusweg 33
5928 LA Venlo

Tel: (077) 3238900
Internet
https://www.vikingdirect.nl

Contactpersoon
Jan Pieter Brinkman

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03