Nieuwe dienstverlening ondersteunt bij vastgoedvraagstukken

gebouw vastgoed

Vastgoed werd door leden aangedragen als een belangrijk onderwerp om dienstverlening voor te ontwikkelen. Na het gezamenlijk vaststellen van de specifieke behoeften en de uitwerking ervan is Intrakoop per 1 januari 2022 gestart met een pilot rondom dienstverlening op vastgoed. We bieden hierin ondersteuning op een breed pakket aan vastgoedvraagstukken. Van onderhoudsplannen tot verduurzaming en van taxaties tot juridisch advies. Wij helpen je verder!

Vastgoedvraagstukken leven bij iedere zorgorganisatie zowel groot als klein. De verantwoordelijkheid voor de diverse onderdelen is vaak belegd bij een of meerdere medewerkers binnen het bedrijf. Niet iedereen met deze verantwoordelijkheid heeft de specialistische actuele kennis of tijd hiervoor. Door middel van diverse gesprekken met leden en overleggen met de klankbordgroep is gezamenlijk vastgesteld op welke onderdelen ondersteuning gewenst is. Aan de hand daarvan is de dienstverlening vorm gegeven. De behoefte van de leden tot het ontvangen van kennis en ondersteuning wordt nu ook op het gebied van vastgoed door Intrakoop vervuld.

Pilotjaar

Bij de ontwikkeling van de dienstverlening is zorgvuldig  te werk gegaan en er is regelmatig input gevraagd van zowel leden als leveranciers. Het is echter een nieuw onderwerp waar we als pilot mee starten. Dit geeft ons de ruimte om te ervaren of de geboden diensten aansluiten bij de wensen van onze leden. Gedurende het jaar kunnen we, indien nodig, onderdelen wijzigen, laten vervallen of juist uitbreiden.

Vastgoedscan 

Ben je als zorgorganisatie benieuwd hoe jouw vastgoed ervoor staat? Met behulp van de vastgoedscan creëer je een nulmeting van de basis vastgoed gegevens. De scan geeft inzicht in hoe zeer de vastgoed portefeuille op orde is en waar nog ruimte is voor verbeteringen. 

Daarnaast bieden we kennis en ondersteuning op de volgende onderwerpen:

  • Onderhoud
  • Strategische vastgoedplanning
  • Juridisch advies
  • Vastgoed & Financiën
  • Transacties & Taxaties
  • Duurzaamheid
  • Terrein

Meer informatie

Op de dienstenpagina vastgoed lees je meer informatie over deze nieuwe dienstverlening. Ook zullen we regelmatig kennis delen door middel van webinars en nieuwsbrieven. Het eerste webinar ‘Is mijn WOZ-beschikking 2022 juist? staat gepland op 18 januari 2022. Lees meer over dit webinar en meld je aan. 

Vragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een andere vraag over dit onderwerp? Neem dan contact op met Juul Hoes. 

 

Deel dit artikel