Alweer een update vanuit de Intrakoopcommunity

Ledenconsultatie

Het werk aan de Intrakoopcommunity gaat maar door, daarom alweer een update van de nieuwste features.

We vinden het belangrijk dat jullie op de hoogte blijven van de continue aanpassingen die we aan de community doen. Daarom hebben we hieronder kort een aantal belangrijke verbeteringen opgesomd. Jullie merken hopelijk dat de community leeft en steeds verder verbeterd wordt. 

Relevante (veiligheids-)meldingen over producten nu zichtbaar

Er is een automatische koppeling met de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) gemaakt in de community. De IGJ is de plek waar fabrikanten verplicht zijn om melding te maken als apparatuur of medische (hulp)middelen niet voldoen aan de beloofde specificaties. Drie keer per dag worden de meldingen ingelezen en op de community geplaatst. Hier wordt de melding beoordeeld naar type en noodzaak. Eveneens wordt advies gegeven over de te ondernemen acties.
Type meldingen zijn bijv. recalls, veiligheidswaarschuwing, back-orders, aflopende CE-certificaat en leveringsproblemen.
De huidige adviezen die bij de meldingen kunnen worden opgenomen betreffen: Contact opnemen met (oud-)patiënten, producten uit voorraad verwijderen, aanpassen werkinstructies, andere leveranciers contracteren en product aanpassen.
Indien blijkt dat er andere meldingen of meer adviesmogelijkheden welkom zijn, dan kunnen we dit verder uitbreiden. Daarnaast kunnen medewerkers van Intrakoop het advies onderbouwen. Dat biedt ons de mogelijkheid dat we steeds meer de rol van expert op ons nemen. Klik hier voor een voorbeeld

In februari wordt de functionaliteit van deze module verder uitgebreid, zodat ook meldingen die niet via het IGJ binnenkomen op de community geplaatst kunnen worden. Ook kunnen gebruikers zich aanmelden als ze meldingen willen ontvangen. Dit zal volledig gepersonaliseerd worden, zodat ze alleen meldingen ontvangen die op hun werkzaamheden betrekking hebben. 

Forum verder uitgebreid

De starter van een topic kan nu aangeven of het onderwerp voor alleen zorgorganisaties (waar ook Intrakoop onder valt) zichtbaar is, of dat het onderwerp zichtbaar mag zijn voor zorgorganisaties én leveranciers. Vragen of informatie die niet voor leveranciers bestemd zijn, komen op deze manier dus ook niet bij hen terecht. Maar het biedt ook de mogelijkheid om vragen over producten direct aan de collega’s van andere zorgorganisaties én aan de leveranciers die de specifieke producten leveren te stellen.  Om ongewenste situaties te voorkomen wordt het topic in eerste instantie aan alleen zorgorganisaties getoond. De starter moet dus een bewuste actie uitvoeren om het ook zichtbaar te laten zijn aan leveranciers. 
 

Bedrijfsfilmpjes van leveranciers

Leveranciers die geabonneerd zijn op de community kunnen nu ook bedrijfsfilmpjes plaatsen, zodat ze nog beter uit kunnen leggen wat hun unieke ervaring is en wat ze voor zorgorganisaties kunnen betekenen. Samen met de leveranciers zullen we deze de komende weken gaan plaatsen!

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten? Onze collega's helpen je graag verder.

Intrakoop Servicedesk
Elke werkdag bereikbaar
  • 0418 65 70 70