Zonne-energie opwekken? Bereid je goed voor

Stuurgroep_zonnepanelen.Deel22018

Zonne-energie is een van de meest duurzame en populaire manier voor het opwekken van energie. Zeker nu. Maar het vergt wel een goede en zorgvuldige voorbereiding, voordat je zorgorganisatie hier profijt van heeft. Op 11 april hebben we met Tenten Solar en Entheq hierover een webinar gegeven. De informatie en presentaties delen we graag, zodat ook jouw zorgorganisatie daar profijt van kan hebben.

In het webinar zijn alle stappen – inclusief uitdagingen – aan bod gekomen. Van het eerste gesprek over de mogelijkheden van onze overeenkomst voor zonnepanelen tot en met de nazorg en het onderhoud. Omdat Tenten Solar diverse leden heeft geholpen bij de inkoop en installatie van zonnepanelen, kunnen zij hun specifieke ervaringen in de zorg gebruiken.

Bekijk hier hun powerpoint presentatie

Scope 12 inspectie

Goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt zeker ook voor het Scope 12 certificaat. Veel verzekeraars eisen dit certificaat bij periodieke controles van een zonnepaneleninstallatie om de kwaliteit van de installatie te waarborgen en bedrijfszekerheid te vergroten. Veel en goed voorwerk, samen met een kwalitatief goede uitvoering, maken van Scope 12 een formaliteit. Entheq, een onafhankelijke partij, heeft de ontwikkelingen over Scope 12 toegelicht.

Bekijk hier de powerpoint presentatie over Scope 12 inspectie

Intrakoop-overeenkomst voor zonnepanelen

Samen met leden hebben we in 2018 een aanbesteding voor zonnepanelen gedaan, waar Tenten Solar als beste partij uit kwam. Het resultaat is een overeenkomst waar ook jouw zorgorganisatie gebruik van kan maken. Uniek is dat Tenten Solar een garantie afgeeft voor het leveren van door zonne-energie opgewekte stroom. En het bedrijf staat 15 jaar garant voor het onderhoud, de monitoring en schoonmaak van de zonnepanelen.

Meer informatie over de overeenkomst

Deel dit artikel

Neem contact op

Overweeg je zonnepanelen aan te schaffen en heb je vragen over onze aanpak? Neem dan contact op met

Elise ter Heine
Contractmanager Energie
  • 06 13 15 28 93