Goede matrassen en bedden tegen Intrakoop-condities

Vanaf 1 november 2022 hebben FMB care en Intrakoop een raamovereenkomst afgesloten voor bedden en matrassen. Naast kwalitatief goede producten levert deze samenwerking je als lid van Intrakoop ook financieel voordeel op.

Martin Ferber heeft FMB care in 2001 in Duitsland opgericht. Vanuit zijn overtuiging dat een optimaal zorgbed met een hoogwaardige zorgmatras het verschil maakt voor cliënten en patiënten. Inmiddels maakt het bedrijf 19.000 bedden per jaar. FMB care Nederland valt onder de Duitse moedermaatschappij. Er werken gepassioneerde mensen met veel kennis en ervaring van het gebruik van verpleegbedden en matrassen. Vanuit Tiel bieden zij in Nederland een compleet lig- en Totaal Kamer Concept aan. Uiteraard voldoen alle bedden en matrassen volledig aan de MDR-wet- en regelgeving.  Lees meer over FMB care.

Voordelen voor leden

Voor de raamovereenkomst hebben we goede financiële afspraken met FMB care kunnen maken. Je profiteert als lid van aantrekkelijke prijzen voor bedden, matrassen en onderdelen, maar ook van gunstige afspraken over het onderhoud en de garantiebepalingen. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten over deze raamovereenkomst met FMB care? Neem dan contact op met

Ted Geutjes
Productgroepmanager Medische Hulpmiddelen
  • 06 12 28 43 16