FMB Care Nederland

Als je cliƫnten of bewoners vraagt naar hun mening over de zorg, dan gaan de antwoorden als eerste over de mensen die hen verzorgen. De relatie met de verzorger bepaalt in grote mate hoe de kwaliteit van de zorg wordt ervaren. Zorghulpmiddelen krijgen pas echt meerwaarde, als ze de relatie tussen verzorger en zorgbehoevende versterken. Zorgbedden en zorgmatrassen hebben daarin een centrale rol.

Vanuit zijn overtuiging dat een optimaal zorgbed met een hoogwaardige zorgmatras het verschil maakt voor cliënten en patiënten, heeft Martin Ferber in 2001 FMB Objekte GmbH opgericht. Inmiddels maakt het bedrijf 19.000 bedden per jaar. FMB care Nederland valt onder de Duitse moedermaatschappij. Er werken gepassioneerde mensen met veel kennis en ervaring van het gebruik van verpleegbedden en matrassen. Vanuit Tiel bieden zij in Nederland een compleet lig- en Totaal Kamer Concept aan. Uiteraard voldoen alle bedden en matrassen volledig aan de MDR-wet- en regelgeving.

Vanaf 1 november 2022 hebben FMB care en Intrakoop een raamovereenkomst afgesloten voor bedden en matrassen. Naast kwalitatief goede producten levert deze samenwerking je als lid van Intrakoop ook andere voordelen op. Voor de raamovereenkomst hebben we goede financiële afspraken met FMB care kunnen maken. Je profiteert als lid van aantrekkelijke prijzen voor bedden, matrassen en onderdelen, maar ook van gunstige afspraken over het onderhoud en de garantiebepalingen. 

Unieke voordelen van FMB care 

  • Denken in oplossingen en niet in problemen
  • Bed en matras optimaal op elkaar afgestemd
  • 10 jaar garantie op de bedden 
  • Aanbod van het TotaalKamerConcept 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

  • FMB care neemt oude producten retour
  • Hergebruik van verpakkingsmaterialen 

Wil je meer weten over de dienstverlening van Intrakoop op medisch gebied? Ga dan naar deze pagina

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
FMB Care Nederland
Edisonstraat 25
4004 JL Tiel

Tel: (0344) 229339

Neem contact op

Maarten de Witte
Contractmanager Medische Hulpmiddelen
  • 06 82 05 82 98