Intrakoop, dé inkoopcoöperatie voor de zorg

Als grootste inkoopcoöperatie van de zorg kennen we de zorgsector en de leveranciersmarkten als geen ander. We zijn gewend ons te bewegen op de steeds complexere markt van vraag en aanbod. Samenwerken en kennis delen zijn volgens ons de sleutel tot goede en betaalbare zorg.

Samen maken we goede zorg betaalbaar

Intrakoop is een coöperatie, zonder winstoogmerk. De coöperatie is in 1959 opgericht door een aantal zorgorganisaties, om samen slimmer stookolie en aardappelen in te kopen. Inmiddels hebben wij zo’n 500 leden met ruim 7.000 locaties. Allemaal zorgorganisaties voor cure en care. Stookolie en aardappelen hebben plaats gemaakt voor 'energie' en 'eten&drinken'. Daarnaast werken we steeds meer samen op het gebied van hygiëne, ICT, farmacie en medische inkoop.

Luisteren naar zorgorganisaties

De budgetten van zorgorganisaties staan onder druk, terwijl iedereen de beste zorg verlangt en verdient. Daarom ontwikkelen wij onze dienstverlening steeds verder. Dat doen we door goed te luisteren naar onze leden, de zorgorganisaties. Door nieuwe wegen te bewandelen. En door het gesprek aan te gaan met nieuwe partners en leveranciers.

Werken aan kwaliteit

Slimme, innovatieve inkoopoplossingen om onze leden verder te brengen. Dat is waar wij voortdurend naar op zoek zijn. We helpen hen voor, tijdens én na het inkoopproces. Zo werken wij samen aan kwaliteit van de zorg, en ontzorgen wij onze leden. Zodat zij tijd en geld besparen en zich kunnen focussen op de essentie: het leveren van goede zorg aan hun patiënten en cliënten.

‘Samen maken we goede zorg betaalbaar‘

Neem contact op

Onze collega's van de Servicedesk helpen je graag verder.

Intrakoop Binnendienst
Elke werkdag bereikbaar
  • 073 21 21 200
Intrakoop Binnendienst