Uitbreiding Intrakoop Deelplatform

Man met symbool circulariteit

Inmiddels bestaat het Intrakoop Deelplatform anderhalf jaar. Het aantal gebruikers en het aanbod neemt sterk toe. Je kunt er inmiddels echt van alles vinden: van meubilair tot persoonlijke beschermingsmiddelen en hulpmiddelen.

Natuurlijk blijven we het platform verder ontwikkelen om hergebruik van producten te stimuleren en zo bij te dragen aan verduurzaming van de zorg. Daarom breiden we het platform uit met circulaire leveranciers en doen we een pilot voor medische hulpmiddelen.

Circulaire leveranciers

Ben je op zoek naar een duurzaam alternatief voor je huidige producten? Met de aparte categorie voor leveranciers op het Intrakoop Deelplatform maken we het je makkelijk. Leveranciers kunnen daarin hun circulaire aanbod plaatsen. Daarnaast kunnen leveranciers ook producten aanbieden om verspilling tegen te gaan, zoals showmodellen, retourartikelen, of producten met een kortere houdbaarheidsdatum. Circulaire economie is iets van de hele keten, dus we zijn heel blij met het aansluiten van de leveranciers! 

Delen van medische apparatuur en medische hulpmiddelen > klasse 2

Afgelopen zomer kondigden we voor het najaar onze pilot aan over het delen van medische hulpmiddelen (zie nieuwsbericht). Naar aanleiding van dat bericht hebben enkele ziekenhuizen gereageerd die hieraan willen meewerken. Ook hebben we de nodige feedback gekregen over de mogelijkheden van verschillende stakeholders. We hebben de workflow en de spelregels op basis daarvan nog beter ingericht. Zodat we zorgen dat deze in overeenstemming zijn met de MDR en andere regelgeving. 

Deel dit artikel

Neem contact op

Weet je nog leveranciers met circulair aanbod die niet mogen ontbreken op het Intrakoop Deelplatform? Wil je meer weten of deelnemen aan de pilot voor medische apparatuur en medische hulpmiddelen? Neem contact op met

Daan van Gent
Inkoper/productmanager ICT
  • 06 21 86 08 66