Maximaal rendement uit je zonnepanelen

Stuurgroep_zonnepanelen.Deel22018

De lente van 2023 is officieel begonnen. Een goed moment om terug te kijken op de prestaties van de zonnepanelensystemen in 2022. En het goede nieuws is: alle leden hebben het maximale rendement gehaald!

Sinds 2018 levert, installeert, beheert en onderhoudt Tenten Solar zonnepanelensystemen voor Intrakoop-leden. Zo liggen er op bijna 50 unieke objecten inmiddels zo’n 8.400 zonnepanelen, goed voor 3.000 kWp. Tenten Solar heeft ervoor gezorgd dat deze zonnepaneleninstallaties aan alle gestelde eisen voldoen en geeft daarvoor ook een opbrengstgarantie. In 2022 hebben alle zonnepanelensystemen aan de minimale opbrengstgarantie voldaan. De deelnemende leden hebben zo maximaal rendement uit hun zonnepanelen gehaald.

Overweeg je ook zonnepanelen in te kopen? Doe mee aan onze overeenkomst. Dan profiteer je van scherpe prijzen, goede kwaliteit, 15 jaar lang onderhoud en de unieke opwekgarantie. Deze afspraken zijn het resultaat van een inkooptraject met leden. Door deze collectieve overeenkomst kunnen ook zorgorganisaties met kleinere projecten van deze afspraken profiteren.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze contractmanager André Burnet (andre.burnet@intrakoop.nl) of rechtstreeks met Koen Damkot van Tenten Solar (kdamkot@tentensolar.nl). 

Deel dit artikel