Zonnepanelen tegen unieke voorwaarden

Overweeg je zonnepanelen in te kopen? Doe mee aan onze overeenkomst. Dan profiteer je van scherpe prijzen, goede kwaliteit, 15 jaar lang onderhoud en een unieke opwekgarantie. Deze afspraken zijn het resultaat van een inkooptraject met leden.

Innovatieve inkoop

We hebben de inkoop samen met leden en een externe expert op een innovatieve manier aangepakt. De leverancier, Tenten Solar Zonnepanelen B.V., is geselecteerd op basis van de laagst geboden prijs per opgewekte kWh over een looptijd van 15 jaar. De leverancier bepaalt hoe hij kan voldoen aan deze prestatie. Denk bijvoorbeeld aan het  type zonnepaneel en omvormer. Werken met een opwekgarantie gebeurt bij grote aanbestedingen. Door de collectieve inkoop van Intrakoop kunnen ook zorgorganisaties met kleinere projecten van deze afspraken profiteren.

Alle voordelen

Als je meedoet aan onze overeenkomst voor zonnepanelen, zijn dit de voordelen:

  • Scherpe prijs
  • Goede kwaliteit zonne-energiesystemen (alles wat nodig is om zonne-energie op te wekken en te monitoren)
  • 15 jaar lang geen omkijken naar installatie, onderhoud en schoonmaak. Tenten Solar is verantwoordelijk vanaf ontwerp, oplevering tot en met beheer, want Tenten Solar staat garant voor de opwek van stroom
  • Tenten Solar heeft ervaring met zonne-energiesystemen in cure én care
  • MVO is voor deze leverancier belangrijk. Ze zijn FIRA-geregistreerd, hebben het ISO 14001 keurmerk en passen SROI toe

Doe je mee aan verduurzaming van de zorg?

Wil je samen de zorg verder verduurzamen en ook meedoen aan deze overeenkomst? 

Meer informatie

Neem contact op

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen bij de inkoop van zonnepanelen of andere manieren om je zorgorganisatie te verduurzamen? Neem contact op met:

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03
André Burnet