Ledendialoog leidt tot nieuwe samenwerkingen met Strijbosch en Coolblue

In september 2023 heeft de rechtbank het faillissement van BCC uitgesproken. Onze leden hebben we hier destijds over geïnformeerd, zowel middels een algemeen nieuwsbericht als met een persoonlijk bericht. In deze berichtgeving hebben we tevens aangegeven dat we vanuit Intrakoop direct actief aan de slag zijn gegaan met het verkennen van mogelijke alternatieven.

Deze verkenning hebben we samen met een afvaardiging van onze leden uitgevoerd. Hiervoor zijn er verschillende ledendialogen georganiseerd. Met deze dialogen hebben we goed inzicht gekregen in de behoeften, wensen en verwachtingen van onze leden.  

Aan het eind van het verkenningstraject is een akkoord afgegeven op de nieuwe koers van het Facilitaire segment, waarbij samenwerking én innovatie centraal staan. In lijn met deze koers hebben we inmiddels twee nieuwe leveranciers op het gebied van huishoudelijke elektronica gecontracteerd.

Op dinsdag 27 februari hebben we zowel met Strijbosch als met Coolblue de overeenkomst ondertekend. De volgende criteria hebben een grote rol gespeeld bij de keuze voor beide leveranciers:

  • Ontzorging
  • Duurzaamheid
  • Concurrerende prijzen
  • Landelijke dekkend netwerk
  • Mogelijkheid tot OCI-koppeling (Online Catalogus Integratie)

Met deze nieuwe samenwerkingen zetten we een belangrijke stap voorwaarts in het versterken van onze dienstverlening en het vergroten van onze impact voor waardevollere zorg en welzijn. 

Deel dit artikel

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03