Strijbosch BV

Strijbosch BV is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van wit- en bruingoed. Strijbosch voorziet hun klanten van alle denkbare professionele, huishoudelijke en audiovisuele apparatuur. Dat doen ze vanuit hun hoofdkantoor in Nistelrode, Noord-Brabant.

In 1953 richtten ze zich op de verhuur aan particuliere klanten, inmiddels bedienen zij voornamelijk de zakelijke markt waarbij ze optreden als full-service partner. Zij leveren een breed assortiment aan (professionele) wasmachines, drogers, vaatwassers, keukenapparatuur, televisies/audio oplossingen en overige (klein)huishoudelijke apparatuur. Strijbosch voorziet in het juiste advies, installeert de apparaten, voert correctief en preventief onderhoud uit en biedt inzicht in apparaten en het gebruik op locatie. Daarbij staat duurzaamheid en advies hoog in het vaandel.

Jouw voordelen

Door de samenwerking tussen Intrakoop en Strijbosch profiteren Intrakoopleden van de volgende voordelen:

 • Korting / Full-service: Strijbosch biedt op maat gemaakte service, inclusief apparaatregistratie, onderhoud, leenapparaten, vervangingsadvies, en meer, evenals kortingen voor prijsbewuste klanten.
 • Bestellingen: Verschillende bestelmogelijkheden, waaronder e-mail, webshop/(service)portal, en OCI-koppelingen, met opties zoals standaardassortimenten en offerteaanvragen voor grip op aankopen en digitale facturatie.
 • Advies: Strijbosch is al jarenlang partner van een groot aantal zorgorganisaties. Profiteer van ervaren advies op maat van onze accountmanagers, en kosteloos advies van onze verkoopafdeling, inclusief ondersteuning bij het behalen van Milieuthermometer-doelen en het minimaliseren van total cost of ownership (TCO).
 • Inbouw en installatie: Strijbosch verzorgt alle soorten installaties met voorbereiding in eigen werkplaats, inclusief milieuvriendelijke verwijdering van verpakkingsmateriaal en oude apparatuur, voor zowel vrijstaande als inbouwapparaten.
 • Circulaire abonnementen: Strijbosch biedt wit- en bruingoed ook via abonnementsvorm aan, die duurzaam en circulair zijn. Je hebt zonder grote investeringen het juiste apparaat dat voldoet aan alle richtlijnen, tegen een vast maandelijks bedrag.
 • Registratie apparaten: Inzicht en controle over apparatuur via unieke registraties voor servicehistorie, conditiebewaking, en vervangingsadviezen, met focus op kostenbeheersing. Deze registratie vormt ook de basis van vervangingsadviezen t.b.v. MJOP’s.
 • Defect: Strijbosch handelt alle (professionele) reparaties van wit- en bruingoed af, als tussenpersoon tussen klant en fabrikant of vanuit ons eigen servicenetwerk, inclusief mogelijkheden voor economische/duurzame afwegingen tussen reparatie en vervanging.
 • Professioneel Gebruik: Gespecialiseerd in advies, installatie, en onderhoud van professionele apparaten voor bedrijfsprocessenoptimalisatie en kostenreductie.
 • Zeepdosseersystemen: Opties voor zeepdoseersystemen om overdosering te voorkomen, conform richtlijnen te wassen, en levensduur van apparaten te verlengen.
 • 2 jaar garantie: Behoud van garantievoorwaarden voor zowel huishoudelijke als professionele apparaten, met passend advies voor correct gebruik.
 • Preventief onderhoud: Duurzaamheid bevorderen door preventief onderhoud voor zorgklanten, waardoor apparaten in goede conditie blijven en levensduur wordt verlengd.

Milieuvriendelijke afvoer apparaten en verpakkingen

Bij het plaatsen van een apparaat wordt het uitgepakt en geïnstalleerd (bedrijfsklaar opgeleverd). Het verpakkingsmateriaal wordt verzameld en milieuvriendelijk afgevoerd, conform regels vastgelegd in het NEN14001-certificeringshandboek. Oude apparaten worden kosteloos meegenomen en eveneens milieuvriendelijk afgevoerd.

Duurzaamheid en Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Strijbosch is toonaangevend in duurzaamheid en sociaal ondernemen, zichtbaar in alle aspecten zoals energieopwekking, wagenpark, personeelsbeleid, inkoop, verkoop, recycling en assortiment. Het is voor hen vanzelfsprekend om op deze wijze te opereren, zoals te lezen in het 'Introductie Strijbosch' document en het MVO Jaarverslag te downloaden op de website.

Contactgegevens

Indien je graag in contact komt met een van onze accountmanagers, kun je Strijbosch tijdens kantooruren bereiken via onderstaande gegevens.

Klik op onderstaande PDF voor meer informatie over Strijbosch:
Introductie Strijbosch

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Strijbosch BV
Heescheweg 29
5388 RG Nistelrode

Tel: 0412 61 77 02 | 06 45 08 84 96
Internet
https://www.strijbosch.nl/

Contactpersoon
Mike Keus: zakelijk@strijbosch.nl

Neem contact op

Nicole Ekkers
Contractmanager Facilitaire Diensten
 • 06 44 64 17 32