Welke professionele en huishoudelijke elektronica leverancier past het best bij jouw zorgorganisatie?

De ledendialogen die Intrakoop na het faillissement van BCC organiseerden, hebben geleid tot contractering van Strijbosch en Coolblue. Met daarnaast Miele als bestaande Intrakoopleverancier beschikt Intrakoop nu over drie toonaangevende leveranciers in de categorie voor professionele en huishoudelijke elektronica.

Om kennis te maken met deze drie aanbieders en zo te ontdekken welke partij het beste bij de behoefte van jouw zorgorganisatie past, organiseert Intrakoop in samenwerking met Miele, Strijbosch en Coolblue het webinar ‘Professionele en huishoudelijke elektronica'. En voor de totstandkoming van een succesvol webinar, kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Bouwstenen voor een informatieve sessie

Om het webinar zo efficiënt mogelijk in te steken, inventariseren we graag vooraf welke thema’s jij graag belicht ziet worden. Jouw vragen vormen de bouwstenen voor een informatieve sessie die op deze manier specifiek is afgestemd op de behoeften en uitdagingen van jouw organisatie. Hierdoor draag je ook bij aan een collectieve kennisuitwisseling die de hele sector ten goede komt.

Stuur je vraag, thema of suggestie voor 10 mei op naar de Binnendienst via binnendienst@intrakoop.nl. Dan zorgen wij dat jij antwoord krijgt op jouw vraag. Samen creëren we een leerzame en inspirerende ervaring die de weg effent naar succesvolle samenwerkingen met de beste leveranciers in de markt.

Inschrijven voor het webinar ‘Professionele en huishoudelijke elektronica’ kan via deze link.

Deel dit artikel

Neem contact op

Nicole Ekkers
Contractmanager Facilitaire Diensten
  • 06 44 64 17 32