Terugblik Intrakoop Jaarevent 2024

Op 20 juni 2024 vond het Intrakoop Jaarevent plaats bij Fort de Batterijen in Nieuwegein. We kijken terug op een geslaagd event dat dit jaar in het teken stond van ons 65-jarig bestaan met als thema “Intrakoop, de kracht van 65 jaar samen”.

Na een ontvangst met heerlijke lunch trapten we de dag af met een inspirerende presentatie van keynote spreker Karl Raats. Onder zijn begeleiding deden alle deelnemers een brainstormoefening in groepjes van vier, waarbij ze gingen bouwen aan elkaars ideeën.

Na afloop van Karl’s sessie hield Ruud Plu een korte presentatie over Intrakoop, waarna iedereen zich verplaatste naar verschillende kennissessies en het Inspiratieplein.  De beschikbare presentaties van deze dag kun je hieronder bekijken:

Het Inspiratieplein

Het Inspiratieplein was hét trefpunt waar deelnemers zich konden laten inspireren over een breed scala aan innovatieve, technische, duurzame en andere interessante concepten. Bezoekers genoten van onder andere een Virtual Reality experience, deden mee aan de kennisquiz van Energie & Vastgoed, gingen in gesprek over afval scheiden in de zorg en konden netwerken.  

Tijdens deze dag introduceerden we ook ons Co-creatie kompas. Met dit kompas willen we de samenwerking met en tussen onze leden en Intrakoop stimuleren. We richten ons op vier pijlers: technologische ontwikkelingen, schaarste in middelen, personeelstekort in de zorg en duurzaamheid. Dit doen we in de fases: verrijken, leren, creëren en maatwerk.

Meer informatie en uitleg over de implementatie van het Co-creatie kompas volgt binnenkort.

We sloten de dag plenair af met een overzicht van de hoogtepunten, gepresenteerd door cabaretier Mark van de Veerdonk, waarna het tijd was voor een gezellige borrel met een live muziekoptreden van onze Intrakoop collega Jan met zijn band Dutch Disease.

Bekijk de foto’s van deze geweldige dag hier.

We willen graag alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid en bijdrage aan deze inspirerende dag.

Save the Date: Intrakoop Jaarevent 2025

Op donderdag 19 juni 2025 vindt de volgende editie van het Intrakoop Jaarevent plaats. We hopen jou en vele andere leden en Intrakoopleveranciers deze dag weer te verwelkomen. Noteer de datum alvast in je agenda en save the date!

Graag tot volgend jaar!

Deel dit artikel