Lancering subcommunities binnen de Intrakoopcommunity

Met gepaste trots kunnen we melden dat we de Intrakoopcommunity recentelijk hebben uitgebreid met een nieuwe functionaliteit: de subcommunity.
De langverwachte én gewenste module is officieel gelanceerd!

Ontdek een wereld van gerichte samenwerking en kennisdeling. Verbind met gelijkgestemde professionals, start je eigen subcommunity en vergroot je netwerk vandaag nog. Doe mee en laat je inspireren door nieuwe mogelijkheden!

Bij Intrakoop zijn we constant bezig met het verbeteren van de ervaring van onze leden en het bieden van nieuwe mogelijkheden voor samenwerking en kennisdeling. Deze nieuwe module is een grote stap in die richting.

Wat zijn subcommunities?

Subcommunities zijn specifieke groepen binnen de Intrakoopcommunity waar leden kunnen samenkomen en zich verbinden op basis van gedeelde interesses, expertise of zelfs geografische locaties. Of je nu geïnteresseerd bent in duurzaamheid, innovatie in de zorg of gewoon wilt netwerken met collega's in dezelfde regio, de subcommunities bieden het allemaal.

Toegevoegde waarde van subcommunities

Kennisdelen
Deel relevante informatie en kennis binnen jouw expertise- of aandachtsgebied.

Netwerken
Breid je professionele netwerk uit door in contact te komen met anderen die over dezelfde expertise beschikken, dezelfde uitdagingen kennen, in dezelfde regio actief zijn of werken binnen dezelfde sector.

Samenwerken
Werk samen aan projecten, deel best practices en leer van elkaars ervaringen om samen te innoveren en verder te groeien.

Hoe kun je deelnemen aan een subcommunity?

Log in, ga naar het tabblad ‘kennisdelen’ en vind de verschillende subcommunities. Je kunt deelnemen aan een subcommunity die al actief is of je start zelf een nieuwe subcommunity. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig!

Sluit je vandaag nog aan bij de Intrakoopcommunity en ontdek een wereld van mogelijkheden om samen te werken en kennis te delen.

Samen kunnen we leren, innoveren en verder groeien.

Klik hier voor directe toegang naar de Intrakoopcommunity.
Heb je vragen, neem dan contact met ons op via community@intrakoop.nl

Deel dit artikel

Neem contact op

Joost Geerlings
Communitymanager
  • 06 20 60 39 44