Mediq

In zorgorganisaties draait alles om bewoners. Het allerbeste dat je hen kunt bieden, is aandacht en een gevoel van thuis. Mediq helpt hierbij. Met een breed assortiment medische hulpmiddelen, facilitaire producten en investeringsgoederen, het gebruiksvriendelijke bestel- en informatieservice Mijn MedBIS, slimme logistieke oplossingen en deskundige productspecialisten.

Mediq werkt graag samen met je aan goede en betaalbare zorg. Ook werkt het bedrijf nauw samen met zorgaanbieders en zorgverzekeraars om zorg zo goed, slim en efficiënt mogelijk in te richten. Bijvoorbeeld met nieuwe zorgtechnologie en innovaties die het leven en werk voor bewoners en zorgprofessionals prettiger maken.

Unieke voordelen

Als Intrakoop-lid profiteer je van scherpe prijzen, als je via Mediq medische hulpmiddelen, facilitaire producten en investeringsgoederen koopt.
Daarnaast kun je je voordeel doen met:

 • Keuze uit een breed en onafhankelijk assortiment medische hulpmiddelen, facilitaire producten en investeringsgoederen, met exclusieve distributies en eigen merken. Productspecialisten van Mediq denken met je mee en geven advies op maat.
 • Toegang tot Mijn MedBIS, het meest gebruikte bestel- en informatiesysteem in de zorg met keuze uit meer dan 20.000 artikelen. Ook voor bestellingen voor bewoners die de zorg vanuit de zorgverzekeringsweg (ZvW) vergoed krijgen.
 • Logistieke dienstverlening vanuit één modern fulfillmentcenter Je kiest zelf of je de levering wilt ontvangen
  - per krat, rolcontainer of pallet 
  - op bewoners-, afdelings- of op centraal niveau 
  - in de ochtend, middag of op een vaste dag 
 • Geaccrediteerde trainingen die direct toepasbaar zijn in de praktijk zoals e-learning over wond- en continentiezorg.
 • Professionele ondersteuning voor goede en betaalbare zorg. Specialisten van Mediq denken met je mee over logistieke processen, zorgprotocollen en bestelassortiment.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als  ondertekenaar van de Green Deal Duurzame Zorg 2.0 maakt Mediq zich sterk voor verduurzaming in de zorg. 

 • Mediq ontwikkelt bijvoorbeeld slimme oplossingen voor minder afval en transportkilometers. Denk aan kleinere verpakkingen waardoor minder karton nodig is en meer dozen in een vrachtwagen passen. 
 • Mediq deelt bezorgroutes efficiënter in en bundelt leveringen met andere leveranciers en logistieke partners. 
 • Het hypermoderne fulfillment center van Mediq in Bleiswijk heeft een BREEAM-certificaat als waarborg voor duurzaamheid. 

Wil je meer weten over de dienstverlening van Intrakoop op medisch gebied? Ga dan naar deze pagina.  

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
Mediq
Rijnzathe 10
3454 PV De Meern/Utrecht

Tel: (0186) 634400
Postadres
Mediq
Rijnzathe 10
3454 PV De Meern/Utrecht
Internet
http://www.mediq.nl/zorginstelling

Contactpersoon
Sirano Sjauw

Neem contact op

Maarten de Witte
Contractmanager Medische Hulpmiddelen
 • 06 82 05 82 98