R-ffect BV

Wanneer je duurzame technische beheer vraagstukken hebt, kan R-ffect je hierin adviseren en ondersteunen. Of het nu gaat om jouw vastgoed beheerorganisatie, het MJOP of inzicht verkrijgen in alle wettelijke keuringen en verplichtingen die noodzakelijk zijn om een pand veilig te gebruiken. De professionals van R-ffect hebben de kennis en ervaring om je van het juiste advies te voorzien. Ook voor inspecties, de inkoop van onderhoud en implementatie en contractmanagement van prestatiecontracten kun je bij hen terecht.

R-ffect heeft een team van hoogopgeleide professionals met liefde voor het vak. Ze beschikken over de juist kennis en meetapparatuur om jouw vastgoedorganisatie te ondersteunen en te voorzien van het juiste advies. Eventueel nemen zij een gedeelte van het werk van jou over.

Duurzaam vastgoedbeheer model

R-ffect heeft reeds bij vele zorgorganisaties in het gehele land, met succes, technisch vastgoedmanagement geïmplementeerd. Hun werkwijze? Aan de hand van het zelf ontwikkelde duurzaam beheermanagement model ontleden zij stap voor stap jouw vastgoedorganisatie en de vastgoedportefeuille en zetten de juiste stappen naar professioneel beheer, onderhoud en/of verduurzaming. 

Expertises

R-ffect ondersteunt je op vrijwel alle technische aspecten binnen het vastgoedmanagement: van techniek tot financiën en organisatie. De diensten zijn georganiseerd in de volgende vier servicepijlers:

  • Beheer & onderhoud: Professionaliseren van jouw vastgoedexploitatie
  • Energiebeheer & verduurzaming: Beter rendement door verduurzaming van jouw vastgoed
  • Inkoop & prestatiecontracten: Succesvol uitbesteden van het onderhoud
  • Duurzaam vastgoedbeheer: Duurzaam technisch beheer van jouw vastgoed

Audit

Door het uitvoeren van een audit op het vastgoedmanagement en onderhoud worden de zwakke plekken zichtbaar en kunnen ze je daarna helpen in de verdere professionalisering van het vastgoedbeheer.

Ontdek op welke wijze R-ffect BV jouw organisatie bij technische onderhoud vraagstukken het beste kan helpen en neem contact op! 

Wil je meer weten over de dienstverlening van Intrakoop voor vastgoed? Ga dan naar deze pagina 

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres
R-ffect BV
de Rijn 6 unit A
5684 PJ Best

Tel: +31
Internet
http://www.r-ffect.nl

Contactpersoon
Roel Habraken

Neem contact op

André Burnet
Contractmanager Facilitaire Diensten en Vastgoed
  • 06 26 02 68 03