Brexit; de mogelijke gevolgen voor Intrakoop en Intrakoopleden

Brexit beeld

Het kan niemand ontgaan zijn, het Verenigd Koninkrijk worstelt met een beslissing over de uittreding uit de EU.

De kranten staan vol over de mogelijke gevolgen van een Brexit, of deze nu ‘hard, ‘soft’ of in het meest extreme geval een ‘no deal’ Brexit is. 

Tot nu toe heeft Intrakoop hier niet over gecommuniceerd. Wij hebben onze inkopers/productmanagers gevraagd contact op te nemen met hun respectievelijke leveranciers en navraag te doen over de gevolgen van de Brexit die zij voorzien. Die gevolgen brengen wij in kaart en zullen we in een later bericht via onze site met iedereen delen. 

Vooralsnog verwachten wij dat de gevolgen beperkt zullen zijn tot de domeinen van de medische groothandel en de farmacie. Zeker weten doen we dat echter niet. Wij verwachten in de loop van volgende week meer duidelijkheid te kunnen geven over de mogelijke gevolgen van de Brexit voor onze leden. 

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Christiaan Brunen
Adviseur Verenigingsmanagement
  • 06 54 36 59 06