ALV met jaarevent 21 juni

Samenwerken puzzelstukjes

Op 21 juni is het zover. Dan hopen we elkaar weer echt te ontmoeten tijdens onze ALV met aansluitend het jaarevent in Bunnik.

ALV met statutenwijziging

Na de ontvangst beginnen we met onze Algemene ledenvergadering. Daarin kun je vragen stellen en stemmen over onder meer onze jaarrekening 2021 en een voorstel voor statutenwijziging. Op 12 mei stellen we de concept statuten beschikbaar via de portal (Mijn Intrakoop voor leden). We hebben de tekst geoptimaliseerd en geactualiseerd vanuit de wetgeving en de coöperatiestrategie van Intrakoop 2021-2024. 

Heb je als lid vragen of inhoudelijke suggesties ter verbetering? Laat het ons weten. Op 17 mei organiseren we een speciaal online inloopspreekuur over de statutenwijziging, met Ruud Plu (directeur), Dineke Hofstra (onze verenigingsmanager) en Marijke Flamman (senior coöperatie-adviseur/jurist bij de NCR). Je kunt tot en met dit inloopspreekuur op 17 mei inhoudelijk op de statutenwijziging reageren. Daarna gaat de tekst naar de notaris, zodat deze officieel vastgesteld kan worden tijdens de ALV op 21 juni 2022. Begin juni ontvang je alle vergaderstukken voor de ALV.

Jaarevent

Na de lunch gaan we onder leiding van moderator Sabine Uitslag verder in op samenwerking. Arjan Erkel vertelt hoe hij zijn ontvoering in Dagestan wist te doorstaan onder meer door invulling te geven aan samenwerking en verbinding met zijn ontvoerders. Daarin zijn parallellen te trekken met hoe we samen onze coöperatie sterker kunnen maken. Ruud Plu, directeur/bestuurder van Intrakoop, geeft zijn visie daarop. Maar ook als lid kun jij aangeven hoe we beter kunnen samenwerken.

Meet Intrakoop: korte sessies over dienstverlening

We hebben onze dienstverlening de afgelopen jaren uitgebreid. Tijdens dit programmaonderdeel bieden we je – samen met andere leden - graag de mogelijkheid over twee diensten een kwartier te spreken met de betrokken Intrakoop-medewerker(s).

Laat je inspireren en bijpraten en ontmoet collega’s, leveranciers en Intrakoop-medewerkers. Kom je 21 juni ook? 

Bekijk het programma en meld je aan

Deel dit artikel