Extra handen voor inkoop

Inkoopdiensten op maat

Voor zorgorganisaties is het vaak lastig om de juiste inkopers aan te trekken. Of de specialistische kennis in huis te halen die je nodig hebt voor efficiënte inkoop. Wij helpen je de juiste mensen te vinden. Voor tijdelijk of vast. Samen brengen we de inkoop van jouw organisatie op een hoger plan.

Wij detacheren onze eigen specialisten, maar helpen je ook om de juiste mensen te vinden voor een vast dienstverband. Samen vinden we precies die ondersteuning die je nodig hebt op de inkoopafdeling. Of voor de facilitaire of logistieke afdeling. Iemand met de specialistische kennis die in je zorgorganisatie nog niet voorhanden is.

Haal extra inkoopkennis in huis

Onze consultants zetten hun ervaring en expertise exclusief in voor innovatieve inkoopoplossingen. En kijken met je mee op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Met hun maatwerkoplossingen ondersteunen ze het primaire proces van jouw zorgorganisatie. Ze weten tot in detail wat er speelt in de zorg. Hun kennis is altijd up-to-date en gebaseerd op jarenlange ervaring. Dat brengt de processen binnen je organisatie op een hoger niveau.

Ook praktisch inzetbaar

Je kunt ons ook inzetten voor praktische klussen. Zoals contracten inventariseren en classificeren. Als je dat wilt, zetten we ze voor jou in de contractregisters. Je bepaalt zelf wat je wilt uitbesteden, wat je zelf wilt doen en wat we samen doen.

Neem contact op

Wil je tijdelijk of vast specialisten voor jouw inkoopafdeling? Vraag dan naar onze consultants. Neem contact op met:

Corinne van Setten
Managing Consultant
  • 06 51 01 74 75
Corinne van Setten