De Intrakoop Inkoopcommunity, de kracht van samen

 

Intrakoop en InCoop geloven in de kracht van samen. Samenwerken door gezamenlijk kennis te delen, kansen te benutten en te groeien, met als doel om samen het verschil te maken en zowel de zorg als haar mensen continu te verbeteren.

 

Hoe geven wij hier vorm aan?

Door een online ontmoetingsplek aan te bieden voor inkopers en leveranciers in de zorg, de Intrakoop Inkoopcommunity. Een plek waar het delen van kennis en ervaring centraal staat voor een sneller en efficiënter inkoopproces. Een plek die fungeert als podium
voor leveranciers om de zichtbaarheid en vindbaarheid voor de desbetreffende doelgroep te vergroten door directe samenwerking en contact.

Wat is het doel van de Inkoopcommunity?

Het doel van de Intrakoop Inkoopcommunity is krachten bundelen door te delen en samen te werken. Simple as that. 
Binnen de inkoopcommunity werk je dus niet alleen met eigen inkopers of bekende partijen, maar met alle inkopers die deel uitmaken van de community. Dat geeft tal van mogelijkheden. Door ‘deelnemer’ te worden van onze online ontmoetingsplek bespaar je tijd, veel tijd. En zoals altijd geldt ook hier: tijd is geld.

Waar je eerst samen met een heel team op zoek ging naar de juiste informatie over producten, diensten of leveranciers, kun je dit nu eenvoudig en snel vinden op één centrale plek. Kan het makkelijker? 

Voor leden én voor leveranciers

De Intrakoop Inkoopcommunity maakt het voor jou als lid makkelijk om informatie over diverse leveranciers op te halen en te vergelijken. Dit geldt zeker ook voor kennis (in de vorm van bijvoorbeeld, PvE’s, PRI’s en andere documenten).Voor onze leveranciers maken we het makkelijk om informatie over hun producten en/of diensten te delen. Wij bieden een podium aan om zo de zichtbaarheid en vindbaarheid van de voor jou betreffende doelgroep te vergroten.

Sluit je aan bij deze unieke online ontmoetingsplek en ontdek welke mogelijkheden de Intrakoop Inkoopcommunity jou en jouw zorgorganisatie gaat bieden. Hier kun je je aanmelden en direct een account aanmaken. Vanaf het moment dat je account actief is kun je direct deelnemen aan het forum, bestanden uploaden en gebruik maken van alle gebundelde kennis die op de community voorhanden is. 

Voor meer informatie, download hier het leaflet over de inkoopcommunity

 

 

 

Neem contact op

Wil je meer informatie over de Intrakoop Inkoopcommunity? Neem dan contact op met:

Intrakoop Servicedesk
Elke werkdag bereikbaar
  • 0418 65 70 70
Intrakoop Servicedesk