Samen aan de slag met duurzaamheid

Intrakoop-roadmap-dienstverlening-duurzaamheid

Veel zorgorganisaties willen wel verduurzamen, maar vinden het lastig hoe en waar te beginnen. Herkenbaar? Wat heb je nodig om praktisch aan de slag te gaan en echt stappen te zetten? Wij hebben met leden, leveranciers en andere experts praktische hulp en tools ontwikkeld om samen met jullie de zorg duurzamer te maken.

Starterstoolkit (ofwel Het Groene Koffertje)

Met onze starterstoolkit helpen we je op weg naar een duurzamere organisatie. Wat mag je verwachten: een intakegesprek aan de hand van jullie CO2-footprint, een quick scan duurzaamheid op zo’n 80 thema’s, een basisworkshop duurzaamheid voor jullie hele team en een afsluitend adviesgesprek over jullie quick wins en vervolgstappen. 
Lees meer

Duurzaamheid inbedden in je organisatie

Je hebt de eerste ‘groene’ successen in je zorgorganisatie behaald. Nu wil je verduurzaming structureel inbedden in de bedrijfsvoering. Hoe ga je dat organiseren? Wij kunnen samen een MVO-beleid en -strategie ontwikkelen en je faciliteren met een MVO-coördinator.
Lees meer

Specifiek verduurzamen als vervolg

Je zorgorganisatie heeft de eerste resultaten voor een duurzamere organisatie behaald. Het MVO-beleid is op orde. Hoe nu verder? Samen met experts, leveranciers en kennispartners hebben we tools en diensten ontwikkeld, waarmee je op verschillende terreinen verder kunt verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan voeding, energie, vastgoed, afvalscheiding en mobiliteit. 
Lees meer

Deel dit artikel

Doe mee en neem contact op

Wil je meer weten over hoe wij je kunnen helpen bij het (verder) verduurzamen van je zorgorganisatie? Of heb je een goed idee waarmee we samen aan de slag kunnen? Neem dan contact op met

Jan Holsappel
Consultant en programmamanager Duurzaamheid
  • 06 21 28 69 32