Ledenconsultatie licenties e-learning

23 mei 2019
Waardenburg
Groep mensen in vergadering

Intrakoop is bezig met een marktverkenning over licenties voor e-learning. De afgelopen periode hebben we meerdere leden over dit onderwerp gesproken. Op basis daarvan hebben we besloten tot een uitgebreide marktoriƫntatie.

Het doel is collectieve afspraken te maken over onder andere de kwaliteit van de dienstverlening, tarieven en voorwaarden van deze licenties. Om ervoor te zorgen dat deze afspraken zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen en eisen van onze leden, organiseren we een ledenconsultatie.

Voor wie?

We vragen vooral ook HR-functionarissen en andere medewerkers die in hun zorgorganisatie direct betrokken zijn bij licenties voor e-learning te reageren.

Denk je mee?

De ledenconsultatie is op donderdag 23 mei van 10.00 – 12.30, inclusief lunch, op ons kantoor in Waardenburg. We gaan met een beperkte groep leden in gesprek over deze mogelijk nieuwe raamovereenkomst. Wil je samen met ons en andere leden meedenken over deze overeenkomst? Meld je dan aan via het aanmeldformulier.

Kun je er op 23 mei niet bij zijn? Stuur dan je input naar onze inkoper/productmanager HRM Simone Nicolaes, via simone.nicolaes@intrakoop.nl.

 

Deel dit artikel

Neem contact op

Heb je vragen of wil je meer weten over deze ledenconsultatie? Neem dan contact met me op:

Simone Nicolaes
Inkoper/productmanager HRM
  • 06 25 52 00 72