Ontbijtsessie 'Veilig informatie delen'

12 juni 2019
Waardenburg
Beeldscherm met lock_web

Als ICT-manager heb je dagelijks met een veelheid aan onderwerpen te maken. In gesprekken horen we vaak hoe waardevol het is om met collega ICT-managers eens van gedachten te wisselen over bepaalde uitdagingen.

Vanuit Intrakoop zouden we jullie graag de gelegenheid bieden om een paar keer per jaar met elkaar in gesprek te gaan over een van tevoren te bepalen ICT gerelateerd onderwerp. 

Onze ICT-adviseur Patrick van Lonkhuijzen nodigt jou dan ook graag uit voor een eerste ontbijtsessie op 12 juni in Waardenburg om met andere ICT-managers in de ziekenhuizen deel te nemen aan een rondetafelgesprek over het onderwerp ‘Veilig informatie delen’. Inloop met ontbijt vanaf 8:00 uur, we beginnen de sessie om 8:30 uur.

Denk bij dit onderwerp aan mailen, WhatsApp, het koppelen van systemen of het beheren van domeinnamen. Dit alles met in het achterhoofd dat op al deze onderwerpen meerdere aanbieders bestaan; en dat ook tussen deze verschillende aanbieders het weer mogelijk moet zijn om de informatie op een veilige wijze te delen. En dat allemaal zonder dat de gebruiker daar dan weer veel hinder van ondervindt.

We zien je graag 12 juni aanstaande in Waardenburg.

Deel dit artikel

Neem contact op

Patrick Van Lonkhuijzen
ICT-Adviseur
  • 06 55 72 12 81