Webinar gebruikersgroep leden Inkoopcommunity

2 december 2021
Besparen op geneesmiddelkosten

De Intrakoop Inkoopcommunity is altijd in ontwikkeling. In de loop van de tijd zullen wensen veranderen en zullen nieuwe ontwikkelingen leiden tot andere behoeften en andere functionaliteiten. Om aansluiting te houden bij deze ontwikkelingen is het belangrijk om een beeld te krijgen en te houden van jullie ervaringen en wensen als professionele gebruikers van de inkoopcommunity.

Gebruikersgroep voor zorgorganisaties

Voor zorgorganisaties organiseren we ieder kwartaal een gebruikersbijeenkomst. Hier kun je delen hoe tevreden je bent met de Intrakoop Inkoopcommunity, wat naar jouw inzicht beter kan en aan welke functionaliteit jij behoefte hebt. Op deze manier kunnen we de online ontmoetingsplek blijven optimaliseren. Uiteraard geven we ook terugkoppeling over wat we met de wensen gedaan hebben en bespreken we nieuwe ontwerpen. Samen zorgen we ervoor dat de inkoopcommunity blijft voldoen aan de wensen van haar leden.

De eerste online gebruikersbijeenkomst voor zorgorganisaties hebben we gepland op donderdag 2 december om 13.30 uur. 

Aanmelden

Geef je voor het webinar op via de button ‘Aanmelden’. Enkele dagen voor het webinar ontvang je van ons een e-mail met de snelkoppeling naar het webinar.

Deel dit artikel

Neem contact op

Wil je meer weten? Onze collega's helpen je graag verder.

Intrakoop Servicedesk
Elke werkdag bereikbaar
  • 0418 65 70 70